Ο πραγματικός θησαυρός κρύβεται μέσα στο μπουκάλι!
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο περιορισμένης συγκομιδής από έναν ελαιώνα σε μια πλαγιά κοντά στο Ιόνιο Πέλαγος.
Παράγεται από τους βιολογικούς ελιώνες της Hellenic Agricultural Enterprises και διατηρεί την απαλότητα και τα πλούσια αρώματά του.
Αυτό το βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο έχει τη χαρακτηριστική φρουτώδη γεύση της ποικιλίας Κολοβή από την Λέσβο και ενισχύει την βιολογική μέθοδο καλλιέργειας που προωθεί η Hellenic Agricultural Enterprises.
Προέρχεται από ποικιλία Κορωνέικη και Π.Ο.Π. της Σητείας.
Με οξύτητα 0,2 και αρώματα από βότανα, φρεσκοκομμένο χορτάρι, αγκινάρα, πράσινη μπανάνα, πράσινο μήλο και φύλλο ντομάτας, το αγουρέλαιο της Ziro είναι ιδανικό για σαλάτες, ψάρια, πατάτες και σάλτσες.
Αληθινό στις εκλεκτές ελληνικές αξίες, το ελαιόλαδο Omphacium Variety Olympia χαρίζει μια πλούσια γεύση και αρώματα από φύλλα ντομάτας, φρεσκοκομμένο χορτάρι, φρέσκο μήλο, αμύγδαλο, αγκινάρα και βότανα. Μια έντονα τολμηρή και δυναμική γεύση που παράγεται από αυστηρά επιλεγμένους ελαιώνες στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας, αυτό το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο πρώιμης συγκομιδής αναδίδει μια τέλεια ισορροπημένη πικάντικη και καυτερή γεύση.
Ένα πολυτελές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο υψηλής έντασης που αφήνει μια πιπεράτη αίσθηση στο πίσω μέρος του λαιμού σας.
Η Κορωνέικη ποικιλία, χάρη στη δύναμη του μικρού καρπού της και την θαλασσινή αύρα που περιβάλλει τους Αργολικούς ελαιώνες, αναδεικνύει το μεγαλείο της και το λόγο για τον οποίο παραμένει η πιο φημισμένη ποικιλία ελαιόλαδου.
Φρέσκα και φρουτώδη χαρακτηριστικά, χάρη στην πρώιμη συγκομιδή. Τέλεια ισορροπημένη γεύση, με έντονη χροιά από μήλο, φρεσκοκομμένο χορτάρι και εσπεριδοειδή. Ελαφρώς πικρή και μέτρια πικάντικη, έχει γεμάτη, πλούσια υφή και έντονη, μακριά επίγευση.
Αυτός είναι ο ιδιαίτερος χαρακτήρας της Κορωνέικης ποικιλίας.
Παράγεται από την ποικιλία Κολοβή που καλλιεργείται στις ορεινές περιοχές της Λέσβου. Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ACAIA αποκαλύπτει τη γευστική απαλότητα αυτής της σπάνιας ποικιλίας. Τα πλούσια αρώματά του προέρχονται από τα φύλλα, το γρασί, τα βότανα σε συνδυασμό με τα τροπικά φρούτα, το μήλο και τους ξηρούς καρπούς.
Αποτελεί την ιδανική επιλογή ελαιολάδου, λόγω της χαμηλής πικράδας του.