Εγγραφείτε στο Newsletter της ΝΟΜΗΣ

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου
Όλες οι κατηγορίες
Αφιερώματα

Το Πασχαλινό Τραπέζι της ΝΟΜΗΣ!

Ετοιμάσαμε για εσάς προτάσεις προϊόντων που θα νοστιμήσουν το Πασχαλινό σας τραπέζι! Γιατί αυτές οι ημέρες είναι για να μοιραζόμαστε στιγμές, γεύσεις και αναμνήσεις με τους ανθρώπους που αγαπάμε!

Το Πάσχα.

 

Το Ελληνικό Πάσχα – για να ακριβολογούμε! Η μεγαλύτερη γιορτή των Ελλήνων και η πιο χαρούμενη.

 

Είναι ο ήλιος που πάντα βγαίνει την τελευταία στιγμή «για να μη μας το χαλάσει», η ανεβασμένη διάθεση γιατί είμαστε πλέον στην καρδιά της Άνοιξης, τα χαρούμενα πρόσωπα όλων. Είναι η εξοχή, το χωριό, η συγκέντρωση όλης της οικογένειας μπορεί κι από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας και το καλό φαγητό.

Γιατί το Πάσχα, όπως και κάθε γιορτή, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το παραδοσιακό ελληνικό τραπέζι!

Η Κυριακή του Πάσχα χαρακτηρίζεται από λουκούλλεια γεύματα, άφθονο κρασί που ακολουθεί το ούζο, το τσίπουρο και τους μεζέδες που συντροφεύουν τον ψήστη.

Αλλιώτικα, το τραπέζι της Κυριακής του Πάσχα είναι το κυριακάτικο τραπέζι όλων των κυριακάτικων τραπεζιών!

 

Εμείς αφήνουμε για λίγο τις προετοιμασίες και σας παρουσιάζουμε τους παραγωγούς της ΝΟΜΗΣ που θα «νοστιμήσουν» φέτος το τραπέζι σας και θα κάνουν τους συγγενείς και τους φίλους σας να γλείφουν τα δάχτυλά τους!

Αυγά

Αυγά

Τα Αυγά, και συγκεκριμένα τα βαμμένα κόκκινα αυγά είναι το σήμα κατατεθέν του τραπεζιού τόσο το Μεγάλο Σάββατο μετά την Ανάσταση, όσο και της Κυριακής του Πάσχα.

Διαλέξαμε για εσάς αυγά από Έλληνες παραγωγούς και σας τα παρουσιάζουμε!

Αλλαντικά

Αναπόσπαστο είδος σε ένα Κυριακάτικο Πασχαλινο τραπέζι. Μπορεί να σταθεί είτε σαν μεζές καλωσορίσματος, μέχρι να ετοιμαστεί το κυρίως πιάτο, να συνοδεύσει το φαγητό μας και να μας δώσει εξτρά γεύση στο τραπέζι μας.

Οι επιλογές είναι πολλές, είτε ελαφριά αλλαντικά για συνοδεία με το κρασί και welcome, εώς πιο βαριά και παραδοσιακά αλλαντικά που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο!

Αλλαντικά
Αυγοτάραχο

Αυγοτάραχο

Ποιός είπε πως το Πασχαλινό τραπέζι δεν χωράει το αυγοτάραχο! Άλλωστε είναι η καλύτερη εποχή για να το απολαύσεις, πάντα με την κατάλληλη συνοδεία ενός αλκοολούχου πότού ή ενός κρασιού.

Ένα καθαρό ελληνικό προϊόν, μπορεί να σταθεί σαν μεζές, να συνοδεύσει σαλάτες και γενικότερα να χρησιμοποιθεί με φαντασία σε πολλά πιάτα!

Απολαύστε!

Μανιτάρια

Ελληνικά μανιτάρια, σε πολλές ποικιλίες, δεν γίνεται να λείπουν από το τραπέζι σας.

Πολλά από αυτά μπορούν να ψηθούν και δίπλα από το αρνί, είναι πολύ γευστικά και εξυπηρετούν και τους Vegan επισκέπτες σας!

Οι χρήσεις τους είναι πραγματικά άπειρες, οπότε θα το αφήσουμε στη φαντασία σας!

Μανιτάρια
Chutney

Chutney

Τα Chutney αποτελούν μια δική μας αγαπημένη κατηγορία, έχουν ήδη αρχίσει να μπαίνουν στα ελληνικά τραπέζια, μιας και σιγά σιγά όλοι αναζητούμε εξτρά γεύσεις και ιδέες στο τραπέζι μας.

Αυτός ειναι και ο ορισμός του Chutney, ενός δημιουργικού προϊόντος που έχει σκοπό να συνοδεύει κρέατα, σαλάτες, αλλαντικά, μανιτάρια και ότι λαχταράει η ψυχή σου. Μια επίσκεψη σε αυτήν την κατηγορία θα σε κάνει να δεις την μαγειρική και τη δημιουργία …αλλιώς!

Διάφορες σάλτσες - Ορεκτικά

Κανένα Πασχαλινό τραπέζι δεν μπορεί να αποκαλείται έτσι όταν δεν συμπεριλαμβάνει έναν σεβαστό αριθμό σαλτών και ορεκτικών.

Εδώ θα βρείτε πολλές επιλογές για να βγάλετε side πιάτα στους καλεσμένους και τους αγαπημένους σας ανθρώπους!

Διάφορες Σάλτσες - Ορεκτικά
Πατέ

Πατέ

Αντίστοιχα με τα Chutney, τα πατέ αποτελούν και αυτά μια εξαιρετική λύση τόσο για καλωσόρισμα όσο και για μεζεδάκι.

Τα πατέ ελιάς αποτελούν γνώριμα προϊόντα σε όλους μας, παρόλα αυτά σε αυτήν την κατηγορία θα βρείτε πολλά περισσότερα πατέ και σε περισσότερους συνδυασμούς απ’ όσο φαντάζεστε!

Τρούφα

Ένα gourmet προϊόν, που δίνει μοναδικά αρώματα και επίγευση όπου χρησιμοποιηθεί.

Ευτυχώς οι παραγωγοί τρούφας έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν προϊόντα που ταιριάζουν σε κάθε χρήση, ώστε να κάνουν πιο εύκολο σε όλους μας να βρούμε εύκολες χρήσεις και μέγιστο αποτέλεσμα.

Ανακάλυψτε τα εδώ!

Τρούφα

Αυτές ήταν λοιπόν οι προτάσεις μας για το Πασχαλινό σας τραπέζι!

 

Το μόνο που μπορούμε να εγγυηθούμε είναι πως με τη προσθήκη κάποιων από αυτά τα προϊόντα το Πασχαλινό τραπέζι θα μείνει αξέχαστο και θα χαρίσει χαμόγελα!

 

Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Ανάσταση!

Share
Tags

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου