Εγγραφείτε στο Newsletter της ΝΟΜΗΣ

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου
Όλες οι κατηγορίες
Νέα

Το ελαιόλαδο ΚΥΚΛΩΠΑΣ μέσα στα 50 καλύτερα και πιο βραβευμένα ελαιόλαδα παγκοσμίως!

   

Είναι η πρώτη φορά που ένα ελληνικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο κατακτά τόσο υψηλή θέση ανάμεσα σε 9522 δείγματα παγκοσμίως!


εξαιρετικό-παρθένο-ελαιόλαδο-φυσικά-αρωματισμένα-πάστα ελιάς-μέλι-κύκλωπας-νομή-extra-virgin-olive-oil-fused-flavors-honey-olive-paste-kyklopas-nomee-foods-2

 

 

Από μια ακριτική πόλη της Ελλάδος μια οικογένεια φτάνει στην κορυφή της Ελλάδος και στη λίστα με τα 50 πιο βραβευμένα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα του κόσμου!

 

Το αγουρέλαιο Κύκλωπας ανάμεσα σε 9522 δειγματα βρέθηκε στην 33η θέση παγκοσμίως και στην νούμερο 1 στην Ελλάδα σύμφωνα με την κατάταξη του EVOOWR.

 

 Ο Κύκλωπας συνεχίζει την παράδοση ως ένα από τα πιο πολυβραβευμένα και αναγνωρίσιμα ελαιόλαδα παγκοσμίως.  

 

 

εξαιρετικό-παρθένο-ελαιόλαδο-φυσικά-αρωματισμένα-πάστα-ελιάς-μέλι-κύκλωπας-νομή-extra-virgin-olive-oil-fused-flavors-honey-olive-paste-kyklopas-nomee-foods-5Η εταιρία Κύκλωπας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε την πορεία της αρκετές γενιές πίσω. Από το 1950 φτάνοντας στο σήμερα, η οικογένεια Κελίδη μετά από συνεχή ενημέρωση, πάθος και αγάπη για αυτό που κάνουν καλλιεργούν πλέον 12,000 ελαιόδεντρα και 2,000 βιολογικής καλλιέργειας της τοπικής ποικιλίας Μάκρης.

Ο Ιδρυτής της εταιρίας Κύκλωπας και πατέρας της οικογένειας Αργύρης Κελίδης λέει: «Κατά τη μακρόχρονη πορεία μας έχουμε συμμετάσχει σε απαιτητικούς διεθνείς και πανελλαδικούς διαγωνισμούς ποιότητας ελαιολάδου. Τα αποτελέσματα μας δικαίωσαν κατακτώντας πληθώρα διακρίσεων και παίρνοντας για ακόμα μία φορά φέτος τον τίτλο του πιο βραβευμένου ελαιολάδου στην Ελλάδα.

 

 

αγουρέλαιο-κύκλωπας-νομή-early-harvest-kyklopas-nomee-foods-13Το αγουρέλαιο Κύκλωπας σύμφωνα με το EVOO WORLD RANKING είναι στο νούμερο 33 της παγκόσμιας κατάταξης, θέση που πρώτη φορά παίρνει Ελληνικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο. Πραγματικά είναι μια προσπάθεια χρόνων συνεχούς επιμόρφωσης για να βγάλουμε το άριστο προϊόν μας. Προσέχουμε την κάθε λεπτομέρεια στην καλλιέργεια της ελιάς, στην ελαιοποίηση στο ελαιοτριβείο μας ακόμα και στην αποθήκευσή του. Τέλος θα ήθελα να τονίσω ότι δε θα μπορούσαμε από την ακριτική περιοχή της Αλεξανδρούπολης στον Έβρο να καταφέρουμε να φτάσουμε τόσο ψηλά σε παγκόσμιες λίστες για την ποιότητα μας αν όλη η οικογένεια μας δεν δούλευε τόσο σκληρά και ενωμένη σαν γροθιά όλα αυτά τα χρόνια», καταλήγει συγκινημένος.

 

 

 

Εμείς ευχόμαστε στον Κύκλωπα να συνεχίσει την εξαιρετική του πορεία και να κάνει υπερήφανη την Ελληνική παραγωγή στο εξωτερικό.

Share
Tags

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Απόρριψη