Εγγραφείτε στο Newsletter της ΝΟΜΗΣ

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου
Όλες οι κατηγορίες
Συνεντεύξεις

Τα πιο νόστιμα Κρητικά καλτσούνια έρχονται στο τραπέζι μας από το Κρητικό Εργαστήρι της Οικογένειας Λαμπάκη!

 

Πείτε μας λίγα λόγια για την εταιρία σας και τα προϊόντα σας.

 

To Κρητικό Εργαστήρι ιδρύθηκε το 2002, θέτοντας υψηλούς στόχους σε ότι αφορά την πρωτοπορία και την υψηλή ποιότητα. Σε όλη την επιτυχημένη πορεία της ως τώρα, η Οικογένεια Λαμπάκη επενδύει διαρκώς στα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα: την επιλογή πρώτων υλών αρίστης ποιότητας καθώς και την υψηλή κατάρτιση του προσωπικού της.

κρητικά-βιολογικά-προϊόντα-ζύμης-κρητικό-εργαστήρι-οικογένεια-λαμπάκη-νομή-cretan-organic-dough-products-deli-creta-lampakis-family-nomee-foods-3

 

 

Κρητικο-εργαστηρι-μυζηθρενια-δακτυλακιαΤι κρύβεται πίσω από ένα τέτοιο προϊόν;

 

Πίσω από τα προϊόντα μας κρύβονται η αγάπη και το μεράκι για την Κρήτη, την παράδοση και τα αγνά υλικά της. Στόχος μας είναι η διατήρηση της αυθεντικότητας των παραδοσιακών Κρητικών συνταγών, οι οποίες βασίζονται στο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, στα ποιοτικά ντόπια τυροκομικά προϊόντα καθώς και στα φρέσκα χορταρικά της Κρητικής γης.

 

 

 

 

 

 

  

Ελλάδα ή διεθνείς αγορές; Που στοχεύετε και πως βλέπετε να εξελίσσεται η ελληνική αγορά;

 

Αυτή τη στιγμή το Κρητικό Εργαστήρι δραστηριοποιείται τόσο στην Ελλάδα όσο και σε χώρες του εξωτερικού. Στόχος μας είναι η διάδοση της μεσογειακής διατροφής και των οφελών της στην υγεία, όπως και η ανάδειξη της ποιότητας και της αγνότητας των ελληνικών προϊόντων βάσει αυτής.

 

 

 

βιολογικό-φύλλο-για-καλιτσούνια-κρητικό-εργαστήρι-οικογένεια-λαμπάκη-νομή-organic-bio-pastry-kalitsounia-cretan-deli-lampakis-family-nomee-foods

 

 

Μπορούν οι Έλληνες παραγωγοί να κάνουν τη διαφορά στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων; Τι πιστεύετε;

 

Οι Έλληνες παραγωγοί υπερτερούν των υπολοίπων γιατί έχουν δίπλα τους τον καλύτερο σύμμαχο: την Ελληνική φύση. Πιστεύουν σε αυτήν, τη σέβονται και δημιουργούν μαζί της. Είναι επίσης πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι επιστρέφουν σε αυτήν, άρα προβλέπεται ένα πολύ ευοίωνο μέλλον για την ελληνική παραγωγή. Επομένως τόσο η φυσική προέλευση της πρώτης ύλης όσο και η επεξεργασία της, σέβεται και προστατεύει τα ωφέλιμα στοιχεία που μας δίνουν, τόσα χρόνια τα προϊόντα που μπαίνουν στα σπίτια μας και είναι πλέον γνωστά και στο εξωτερικό.

 

 

 

 

Κρητικό-εργαστηρι-χορτάρινα-καλιτσούνιαΣτα προϊόντα σας συμπεριλαμβάνονται πλέον και βιολογικά. Ποιο πιστεύετε ότι είναι το μέλλον της βιολογικής καλλιέργειας στην Ελλάδα;

 

Η επιχείρησή μας ούσα πρωτοπόρα στον χώρο της παραγωγής κρητικών παραδοσιακών προϊόντων, έχει προχωρήσει στην δημιουργία νέων κωδικών που αφορούν προϊόντα πιστοποιημένα από την BIO Hellas για τα πρότυπα παραγωγής τους καθώς και για της βιολογικής προέλευσης πρώτες ύλες τους. Η Ελλάδα βρίσκεται σε σχετικά καλή παραγωγική θέση όσον αφορά στις βιολογικές καλλιέργειες. Στον αριθμό παραγωγών βρίσκεται στην 8η θέση ενώ στον αριθμό των στρεμμάτων βρίσκεται στην 12η.

 

 

 

 

Στην Ελλάδα παρατηρούμε πολύ καλό επίπεδο σε συσκευασίες και εικόνα από τους παραγωγούς. Τι σας ωθεί να προσπαθείτε για ένα καλό packaging;

 

Οι νέοι παραγωγοί έχουν πλέον όλα τα μέσα για να καταστήσουν το προϊόν τους ανταγωνιστικό τόσο για την ποιότητα των πρώτων υλών όσο και για την τελική εικόνα προς τον καταναλωτή. Γνωρίζουμε, επίσης, πόσο σημαντικό ρόλο παίζει πλέον το μάρκετινγκ στην προώθηση των προϊόντων. Το premium packaging είναι το πιο δυνατό μέσο του μάρκετινγκ, αφού αποτελεί την πρώτη εικόνα του προϊόντος προς στον καταναλωτή και είναι αυτό που μπορεί να το απογειώσει. Επίσης, είναι καθοριστική η συμβολή του όσον αφορά στις πωλήσεις στο εξωτερικό και καθιστά τα προϊόντα ανταγωνιστικά σε σχέση με αυτά των άλλων χωρών.

 

 

κρητικο-εργαστηρι-οικογενεια-λαμπακη-packaging-νομη-συνεντευξεις

 

Ποια είναι τα όνειρα σας για το μέλλον;

 

Καθημερινός μας στόχος είναι τα χαμόγελα και οι επιβραβεύσεις των πελατών μας. Αυτά είναι που μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίζουμε και να κάνουμε καινούρια βήματα. Όνειρο μας είναι να κάνουμε ακόμα πιο γνωστό το ήδη αναγνωρισμένο Κρητικό προϊόν τόσο σε περισσότερες περιοχές της Ελλάδας όσο και στο εξωτερικό.

 

Share
Tags

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Απόρριψη