Εγγραφείτε στο Newsletter της ΝΟΜΗΣ

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου
Επικοινωνήστε με ΝΟΜΗ
Όλες οι κατηγορίες
Συνεντεύξεις

POM MY GOD! Η ιστορία πίσω από το νέο χυμό που παρασκευάζεται από 100% ελληνικό ρόδι!

"Όνειρο μας είναι να αγαπά ο κόσμος το προϊόν μας" !

Η POM MY GOD είναι μια νέα εταιρία στο χώρο των φυσικών χυμών, που γνωρίσαμε μόλις τους τελευταίους μήνες.

Ο Κωνσταντίνος Γκόγκος, ιδρυτής της POM MY GOD μας εντυπωσίασε πριν καν ξεκινήσει, για τη σοβαρή δουλειά που φαινόταν ότι κάνει. Σύντομα γνωρίσαμε τόσο τον Κωνσταντίνο όσο και τους μαγευτικούς χυμούς που παράγει. Καταλάβαμε αμέσως πως αυτό που κάνει ο Κωνσταντίνος το αγαπά και το σέβεται, και το αποτέλεσμα της αγάπης του είναι αυτοί οι λαχταριστοί χυμοί.

 

Σας παρουσιάζουμε μια συζήτηση εφ όλης της ύλης για το ρόδι, το προϊόν, τους στόχους και τα όνειρα του Κωνσταντίνου και της οικογένειας του! Καλή σας απόλαυση!

Πείτε μας λίγα λόγια για τη δραστηριότητα σας. Πώς ξεκινήσατε; Γιατί ασχοληθήκατε με το τρόφιμο;

 

Η αγροτική μας δραστηριότητα με βάση το ρόδι ξεκίνησε πριν από μία δεκαετία έχοντας στην διάθεση μας 40 στρέμματα γης από την οικογένειά μας.

Αναζητήσαμε ένα προϊόν που θα είχε χαρακτηριστική γεύση και θα ξεχώριζε για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Έτσι καταλήξαμε στην παραγωγή ροδιού τόσο σαν φρούτο όσο και σαν φυσικό χυμό.

 

Πείτε μας λίγα λόγια για την εταιρία σας και τα προϊόντα σας.

 

Η εταιρία μας  παράγει και συσκευάζει τα προϊόντα της στις εγκαταστάσεις της στο Δαφνούδι Σερρών έχοντας το κέντρο διανομής στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Από εκεί διοχετεύονται σε επιλεγμένα σημεία πώλησης, κατά βάση Delicatessen, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Τι κρύβεται πίσω από ένα τέτοιο προϊόν; Υπάρχει κάποια πληροφορία που θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας;

 

Πίσω από το προϊόν μας κρύβεται η προσωπική εργασία, η αυστηρή διαλογή των καρπών & η διατήρηση της ποιότητας σε τέτοιο επίπεδο ώστε να παραχθεί ένα άριστο αποτέλεσμα σε γεύση. Η πληροφορία και συμβουλή που θα μπορούσαμε να μοιραστούμε είναι πως όταν πετυχαίνεις να αποδώσεις την γεύση στο 100% αναλλοίωτη  από το χωράφι στον καταναλωτή, τότε ο κόπος σου θα αναγνωριστεί…

Η γεωγραφική θέση έχει κάποια σχέση με τα προϊόντα σας;

 

Φυσικά και στο να πετύχουμε βοήθησαν οι άριστες κλιματολογικές και εδαφικές συνθήκες, παράλληλα βεβαίως με την σωστή μέθοδο καλλιέργειας & φροντίδας των δέντρων με την βοήθεια ειδικών.

Πως προβλέπετε το μέλλον στην ελληνική παραγωγή; Υπάρχει περιθώριο για ανάπτυξη;

 

Κατα την γνώμη μας οι νέοι μικροί καλλιεργητές έχουν τα κίνητρα να δημιουργήσουν ιδιαίτερα προϊόντα που προσφέρει η Ελληνική γη.

Πλέον ολο και περισσότεροι νέοι βλέπουμε να εξελίσσονται και να παρουσιάζουν καινοτόμες ιδέες στον τομέα μας.

Ελλάδα η διεθνείς αγορές; Που στοχεύετε και πως βλέπετε να εξελίσσεται η ελληνική αγορά;

 

Η Ελληνική αγορά εξελίσσεται βήμα βήμα και αυτό είναι θετικό. Εκτιμούν ένα καλό και ποιοτικό προϊόν & υποστηρίζουν αρκετά τις μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις. Στόχος δικός μας δεν είναι η μαζική πώληση των προϊόντων μας αλλά η τοποθέτηση σε σημεία που θα εκτιμηθούν και θα ξεχωρίσουν… 

Την ίδια τακτική ακολουθούμε στις ξένες αγορές: Την τοποθέτηση τους σε ράφια μικρών Delicatessen που θα δίνει την δυνατότητα στους καταναλωτές να γευτούν ένα ιδιαίτερο προϊόν

από την Ελληνική γη.

Ξεχωρίζετε κάποιο από τα προϊόντα σας; Αν ναι ποιο και γιατί;

 

Ο φυσικός χυμός ρόδι Pom My God από τις πρώτες ημέρες που κυκλοφόρησε αγαπήθηκε από τους καταναλωτές και μπήκε στην καθημερινότητα τους..

Έχει αποκτήσει το δικό του κοινό και αυτό μας δίνει το έρεισμα να συνεχίσουμε…

Στην Ελλάδα παρατηρούμε πολύ καλό επίπεδο σε συσκευασίες και εικόνα από τους παραγωγούς. Τι σας ωθεί να προσπαθείτε για ένα καλό packaging;

 

Μέχρι πριν από λίγα χρόνια λίγες ήταν εκείνες οι ετικέτες που θα σου τραβούσαν την προσοχή. Αυτό πλέον έχει αλλάξει στις μέρες μας.

Προσωπικά στον τομέα του ροδιού εντοπίσαμε την ανάγκη δημιουργίας μιας ετικέτας ικανής να τραβήξει την προσοχή του καταναλωτή. Έτσι απευθυνθήκαμε στην Foodwill για την επίτευξη του στόχου μας. Αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία της σειράς 100% φυσικών χυμών ‘’POM MY GOD’’.

Φυσικά και δεν αρκεί ένα καλό packaging…

Το πρώτο συστατικό της επιτυχίας είναι η άριστη γεύση  του προϊόντος και δεύτερο είναι η ξεχωριστή συσκευασία που θα κάνει τον καταναλωτή να το επιλέξει ανάμεσα στα υπόλοιπα..

Σκεφτήκατε ποτέ να τα “παρατήσετε” και να αλλάξετε δραστηριότητα;

 

Σε καμία περίπτωση δεν σκεφτήκαμε κάτι τέτοιο… 

Ήδη έχοντας κι άλλες δραστηριότητες στην πόλη για εμάς ο χρόνος που περνάμε στα κτήματα, μας δίνει την δυνατότητα να βλέπουμε διαφορετικά τα πράγματα και να βάζουμε όλο το μεράκι & την αγάπη μας σε αυτό που κάνουμε..

Μπορούν οι Έλληνες παραγωγοί να κάνουν τη διαφορά στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων; Τι πιστεύετε;

 

Βεβαίως και μπορούμε να κάνουμε την διαφορά, καθώς σε όλους εμάς δίνεται η δυνατότητα να καλλιεργούμε οτιδήποτε στην χώρα μας με επιτυχία λόγω των καλών κλιματολογικών συνθηκών που επικρατούν σε σύγκριση με άλλες χώρες…

Αυτό μας δίνει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα που πρέπει καθένας μας να εκμεταλλευτεί…

Ποια είναι τα όνειρα σας για το μέλλον;

 

Τα όνειρά μας για το μέλλον είναι να καταφέρουμε να στέλνουμε τα προϊόντα μας ακόμη και στα πιο μακρινά μέρη, να δοκιμάσουν το προϊόν μας και να το αγαπήσουν… 

Τέλος να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε με αγάπη και να το περάσουμε και στις επόμενες γενιές!!

Share
Tags

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου