Εγγραφείτε στο Newsletter της ΝΟΜΗΣ

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου
Επικοινωνήστε με ΝΟΜΗ
Όλες οι κατηγορίες
Νέα

Νέα εσοδειά, νέα συσκευασία από την ASKADA farm

Γνωρίστε τες!

«Η σοδειά του 2019 μόλις ολοκληρώθηκε και η ASKADA farm-Organic Fig Culture σας συστήνει την ανανεωμένη της συσκευασία.

Πιστοί και σταθεροί στις αρχές της βιολογικής καλλιέργειας και της ορθής οικολογικής διαχείρισης επιλέξαμε τη φιλική και γήινη kraft συσκευασία για να «ταξιδέψει» τα ποιοτικά ανώτερα και περιορισμένης παραγωγής Σύκα Κύμης ΠΟΠ Askada.

Επιπλέον, προσθέσαμε λάμψη με την εκτύπωση θερμοτυπίας στο χρώμα του χαλκού ώστε το premium εσωτερικό περιεχόμενο να συνδυάζεται με την κομψότητα της συσκευασίας.

Οι φετινές κλιματολογικές συνθήκες δεν επέτρεψαν την παραγωγή σημαντικού όγκου σύκων αλλά το μοναδικό και ιδιαίτερο μικροκλίμα της Κύμης μάς προσέφερε ένα υψηλά ανώτερο σε ποιοτικά χαρακτηριστικά προϊόν.

Η νέα συσκευασία κυκλοφορεί σε όρθια θέση εξοικονομώντας λιγότερο χώρο στο ράφι και το καθαρό βάρος της είναι 225gr.»

Λίγα λόγια για την Askada Fig Farm

 

Η Ασκάδα είναι μία από τις πιο γνωστές εταιρείες στον κλάδο μικρών Ελλήνων παραγωγών, δημιουργώντας προϊόντα με άριστες πρώτες ύλες, έμφαση στην ποιότητα και την εικόνα!

Ήταν το 2013 όταν ο Στάθης και η Ευαγγελία αγόρασαν ένα συκεώνα ώστε να συμπληρώσουν τις δικές τους καλλιέργειες και να κάνουν το «όνειρο πραγματικότητα»! Να παράγουν βιολογικά Ξηρά Σύκα Κύμης ΠΟΠ σε σύγχρονο και καλαίσθητο packaging. Μία ιδέα που είχαν χρόνια στο μυαλό τους.

Με βάση το ξηρό σύκο Κύμης φτιάχνουν πεντανόστιμα προϊόντα όπως Ξηρά Σύκα, Συκόμελο, Chutney, Spreads και τα περίφημα τους Συκολατάκια με απόλυτα φυσικές μεθόδους και ουδεμία χρήση μηχανημάτων!

Πιστεύουν στη βιωσιμότητα των βιολογικών καλλιεργειών, αφού θεωρούν ότι έτσι δείχνουν τον απαραίτητο σεβασμό στο οικοσύστημα που περιβάλλει όλους μας και ονειρεύονται να «γλυκάνουν» με τα Ξηρά Σύκα τους και το εξωτερικό.

 

 

Share
Tags

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου