Εγγραφείτε στο Newsletter της ΝΟΜΗΣ

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου
Όλες οι κατηγορίες
Συνεντεύξεις

Η τέχνη του αποξηραμένου σύκου από την Fig Art! Συζητάμε με τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τα μοναδικά αυτά σύκα!

 

Πείτε μας λίγα λόγια για τη δραστηριότητά σας. Πώς ξεκινήσατε; Γιατί ασχοληθήκατε με  το τρόφιμο;

 

Το σύκο ήταν πάντα στη ζωή μας οπότε η ενασχόλησή μας με αυτό ήταν μονόδρομος. Η καλλιέργεια έχει έρθει από τη Μ.Ασία μαζί με τους παππούδες μας και τα μυστικά για την άριστη ποιότητά τους περνούν από γενιά σε γενιά. Η συγκεκριμένη ποικιλία, «Σμυρνέικη», καλλιεργείται μόνο στον Ταξιάρχη Β. Εύβοιας και στην ευρύτερη περιοχή του. Έχοντας λοιπόν ως εφόδια τις γνώσεις των παππούδων μας αλλά και την επιθυμία να προσφέρουμε στο προϊόν μας την εμφάνιση που του αρμόζει, δημιουργήσαμε την FIGART.

 

Sundried Figs FigArt Ίλιον Αττική

 

αποξηραμένα-σύκα-νομή-natural-sun-dried-greek-figs-art-nomee-foods-2Πείτε μας λίγα λόγια για την εταιρία σας και τα προϊόντα σας.

 

  Η FIGART δημιουργήθηκε για να προσφέρει την εξαιρετική τροφή του σύκου συνδυασμένη με μια εκλεπτυσμένη συσκευασία που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές. Απώτερος σκοπός μας είναι ο καταναλωτής να κρατάει στα χέρια του ένα ολοκληρωμένο ποιοτικό προϊόν από όλες τις πλευρές. Ξεφεύγοντας από τις τετριμμένες ιδέες, ικανοποιούμε κι εκείνους τους καταναλωτές που δίνουν προσοχή στην λεπτομέρεια, αγαπούν την πολυτέλεια και την καλαισθησία χωρίς να δέχονται εκπτώσεις στην ποιότητα. Η εταιρία μας διαθέτει σύκα αποξηραμένα φυσικά στον ήλιο που έχουν το φυσικό τους χρώμα χωρίς καμιά επεξεργασία λεύκανσης αλλά και λευκά των οποίων η λεύκανση γίνεται με τη μέθοδο της υποκάπνισης σε διοξείδιο του θείου (θείωση) δίπλα στον χώρο συλλογής. Με αυτόν τον τρόπο γίνεται η πρώτη καταπολέμηση των μυκήτων και εντόμων ενώ η λεύκανση ολοκληρώνεται φυσικά από την ηλιακή ακτινοβολία. Το διοξείδιο του θείου λειτουργεί ταυτόχρονα ως το μοναδικό συντηρητικό. Τα λευκά σύκα είναι ευρέως διαδεδομένα και είναι τα πρώτα σε ζήτηση και κατανάλωση.

 

 

 

Ελλάδα ή διεθνείς αγορές; Πού στοχεύετε;

 

Η εταιρία μας στοχεύει τόσο σε ελληνικές όσο και σε ξένες αγορές. Έχοντας διαφοροποιηθεί από τις κοινές συσκευασίες κι έχοντας επιλέξει την καλύτερη ποιότητα των σύκων, θέλουμε να διαδώσουμε το προϊόν μας και να κατακτήσει τη θέση που του αρμόζει. Πρόκειται για μια υπερτροφή που μπορεί να κερδίσει την ίδια αναγνωρισιμότητα με τα υπόλοιπα ελληνικά προϊόντα που διαθέτουν φανατικούς θαυμαστές ανά τον κόσμο. 

 

 

αποξηραμένα-σύκα-νομή-natural-sun-dried-greek-figs-art-nomee-foods 

 

Ποια τα όνειρά σας για το μέλλον;

 

Τα όνειρά μας για το μέλλον είναι να συνεχίσουμε να παράγουμε το ίδιο ποιοτικά προϊόντα, να συνεχίσουμε να ικανοποιούμε τους πελάτες μας και να χτίζουμε ισχυρές σχέσεις συνεργασίας. Σταθερή μας επιδίωξη είναι η συνεχής βελτίωση μας καθοδηγούμενοι πάντα από τις ανάγκες των καταναλωτών.

 

 

 

SUN DRIED GREEK FIGS Fig Art Ίλιον ΑττικήΠώς προβλέπετε το μέλλον στην ελληνική παραγωγή; Υπάρχει περιθώριο για  ανάπτυξη;

 

Η ελληνική παραγωγή τα τελευταία χρόνια δείχνει τη δυναμικότητά της. Όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα εισάγοντας καινοτόμες ιδέες κι επιδιώκοντας να παράσχουν προϊόντα υψηλής ποιότητας κι ανταγωνιστικότητας. Επομένως, αναμφισβήτητα το μέλλον προβλέπεται λαμπρό με πολλές δυνατότητες ανάπτυξης.

Share
Tags

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Απόρριψη