Εγγραφείτε στο Newsletter της ΝΟΜΗΣ

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου
Όλες οι κατηγορίες
Νέα

Χρυσό βραβείο για το «Corfu Olive Tours» της Olive Fabrica στο διαγωνισμό Tourism Awards 2019

Τα αδέρφια από την Κέρκυρα συνεχίζουν τις κατακτήσεις βραβείων και τις φρέσκες ιδέες!

Στις 9 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα ο διαγωνισμός Tourism Awards 2019, μία εκδήλωση υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

Οι δικοί μας συνεργάτες, Γιώργος και Σπύρος Δαφνής, παραγωγοί του παγκοσμίου φήμης ελαιολάδου The Governor από την Κέρκυρα, ήταν παρόντες και νικητές στην κατηγορία: Speciality Travel, υποκατηγορία Αγροτουρισμός ή Τουρισμός Υπαίθρου για το πρόγραμμα Corfu Olive Tours.

Τι είναι τα Corfu Olive Tours.

 

Τα Corfu Olive Tours είναι το νέο project των πολυμήχανων αδερφών Δαφνή. Σε μία από αυτές τις βόλτες κάθε ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να ξεναγηθεί στον πλούσιο κόσμο του ελαιολάδου!

Μετά από περιπάτους στους αρχαιότερους ελαιώνες της Κέρκυρας, επίσκεψη σε ελαιοτριβείο του 15ου αιώνα και γευσιγνωσία ελαιολάδων, οι συμμετέχοντες «κλείνουν» την ημέρα με πεντανόστιμες γεύσεις στο gourmet store της Olive Fabrica, του μέρους που «γεννήθηκε» το παγκοσμίως πολυ-βραβευμένο και πρώτο με health claim Governor Olive Oil.

H οικογένεια Δαφνή υπόσχεται μία μέρα στη φύση με ωραίες εικόνες και πεντανόστιμες γεύσεις.

Περισσότερες πληροφορίες και όμορφες εικόνες από τα Corfu Olive Tours θα δημοσιευτούν σύντομα στα NOMH Stories! Μέχρι τότε ανακαλύψτε τα Olive Tours εδώ.

Share
Tags

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου