Εγγραφείτε στο Newsletter της ΝΟΜΗΣ

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου
Επικοινωνήστε με ΝΟΜΗ
Όλες οι κατηγορίες
Νέα

ΑΚΤΑΙΑ Κρύσταλλοι Θάλασσας. Ανώτερο από το Κοινό Αλάτι!

Μια παγκόσμια καινοτομία «ψάρεψε» στα νερά του Αιγαίου η εταιρεία Aegean Naturals !

 

Τους Κρυστάλλους Θάλασσας ΑΚΤΑΙΑ, ένα βραβευμένο, ανώτερο και πιο αγνό είδος φυσικού θαλασσινού αλατιού.

AKTAIA Sea Crystals_Real-Sea-Salt_Greek Version

Τα προϊόντα πήραν το όνομα τους από την Νηρηίδα Ακταία, μια από τις πενήντα Νηρηίδες, θεότητα της θάλασσας, η οποία ήταν υπεύθυνη για την ισορροπία των σχέσεων ανάμεσα στη θάλασσα και τις ακτές.

 

 

κρύσταλλοι-θάλασσας-αφύγρανση-με-αέρα-νομή-aegean-crystals-air-dried-aktaia-aegean-naturals-nomee-foods-5Όπως εξηγεί ο υπεύθυνος παραγωγής της εταιρείας, «αντλούμε θαλασσινό νερό από σημεία με ισχυρά υποθαλάσσια ρεύματα, το αποστάζουμε, το συμπυκνώνουμε και το κρυσταλλοποιούμε με φυσικό τρόπο και σε ελεγχόμενο περιβάλλον για να παραχθούν φυσικοί και μοναδικοί κρύσταλλοι θάλασσας και αποσταγμένο νερό».

 

 

 

 

 

 

 

 

Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη ύλη (θάλασσα) μεταφέρεται στη μονάδα παραγωγής και με καινοτόμο μέθοδo υποβάλλεται σε εξάτμιση μέσα σε ελεγχόμενο χώρο θερμοαλοπηγίων. Οι συνθήκες προστασίας είναι τέτοιες που δεν επιτρέπουν να εισχωρήσουν στον χώρο παραγωγής ρύποι από το εξωτερικό περιβάλλον. Το μεγαλύτερο μέρος του καθαρού θαλασσινού νερού εξατμίζεται. Με φυσική διαδικασία, η οποία αξιοποιεί τη δύναμη του ήλιου ή του αέρα, πραγματοποιείται συμπύκνωση και κλασματική κρυστάλλωση του υπολοίπου νερού. Έτσι παράγονται οι κρύσταλλοι θάλασσας. Συλλέγονται με το χέρι και τοποθετούνται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους για να ολοκληρωθεί η αφύγρανσή τους, πάντα με τον ίδιο φυσικό τρόπο (ηλιακή ή αιολική ενέργεια) και πάντα προστατευμένοι από περιβαλλοντικούς ρύπους. Τέλος, οι κρύσταλλοι μεταφέρονται στην πιστοποιημένη μονάδα συσκευασίας, όπου δημιουργείται η σειρά που φέρει την επωνυμία «ΑΚΤΑΙΑ» .

 

 

Παρακολουθήστε εδώ ένα σύντομο βίντεο για τον ιδιαίτερο τρόπο παραγωγής των προϊόντων.

 

 

aktaia-sea-crystals-aegean-naturals-nomee-foods-6Όλα τα προϊόντα ΑΚΤΑΙΑ παράγονται με οικολογικό τρόπο, είναι 100% φυσικά χωρίς καμία απολύτως επεξεργασία και παραμένουν πάντα πλούσια σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία  του φυσικού θαλασσινού νερού. Στην γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνεται και φυσικό προϊόν μειωμένου νατρίου . Μάλιστα η μείωση του νατρίου πραγματοποιείται και σε αυτή την περίπτωση 100% φυσικά γεγονός που διαφοροποιεί πλήρως το εν λόγω προϊόν από οποιοδήποτε χημικό υποκατάστατο.

 

 

 

 

 

 

 

ΑΚΤΑΙoκρυσταλλώστε λοιπόν άφοβα και απολαύστε μια θάλασσα γεύσεων με γεύσεις θάλασσας!

Share
Tags

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου