Εγγραφείτε στο Newsletter της ΝΟΜΗΣ

Newsletter Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου
Επικοινωνήστε με ΝΟΜΗ
Όλες οι κατηγορίες
icon
Άλευρα & Δημητριακά
icon
Αιθέρια Έλαια
icon
Αλάτι & Μπαχαρικά
icon
Αλιεύματα - Αλίπαστα
icon
Αλλαντικά
icon
Βιολογικά Προϊόντα
icon
Βότανα & Μυρωδικά
icon
Γαλακτοκομικά & Τυροκομικά
icon
Γλυκά, Σοκολάτες & Παγωτά
icon
Ελαιόλαδο - Ελιές
icon
Επαλείμματα
icon
Ζυμαρικά & Τραχανάς
icon
Ζωμοί
icon
Κρασί & Αλκοολούχα
icon
Μέλι & Προϊόντα Μελιού
icon
Μανιτάρια & Τρούφες
icon
Μαρμελάδες & Γλυκά Κουταλιού
icon
Μπύρες
icon
Ξηροί Καρποί & Σπόροι
icon
Ορεκτικά & Έτοιμα Γεύματα
icon
Παστέλια & Μπάρες
icon
Προτάσεις Δώρου
icon
Προϊόντα Μαύρου Σκόρδου
icon
Προϊόντα Φούρνου
icon
Ροφήματα
icon
Σάλτσες & Αλείμματα
icon
Σνακ
icon
Τσάι, Καφές & Αφέψημα
icon
Φρούτα & Λαχανικά
icon
Χυμοί & Αναψυκτικά
icon
Ψάρια, Θαλασσινά & Αυγοτάραχο
icon
Όσπρια & Ρύζι
icon
Dressings, Ξύδι & Πετιμέζι
Αφιερώματα

Αυτοί είναι οι άνθρωποι και η ιστορία του One & Olive

 

Αυτοί είναι οι άνθρωποι και η ιστορία του One & Olive

One-&-Olive-nomeefoods-story-συνέντευξη-νομη-Αναγνωστόπουλος-ελαιόλαδο3

 

Το One & Olive είναι ένα ένα μοναδικό Premium εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο από την ορεινή Μεσσηνία. Με συστατικά την Κορωνέικη ελιά, την καινοτομία, την κληρονομιά από το 1896 και το design, το Οne & Olive είναι ένα αυθεντικό ελαιόλαδο με με σπάνια αρώματα.

 

 

One-&-Olive-nomeefoods-story-συνέντευξη-νομη-Αναγνωστόπουλος-ελαιόλαδο4Το 1896, ο παπα-Αποστόλης Αναγνωστόπουλος στήριξε την τοπική οικονομία με την παραγωγή ελαιολάδου στην περιοχή της Μεσσηνίας, ανοίγοντας το πρώτο ελαιοτριβείο στην περιοχή. Έκτοτε, η οικογένεια Αναγνωστόπουλου φυλάσσει τις οικογενειακές αξίες σαν πολύτιμο θησαυρό.

 

Για περισσότερο από 120 χρόνια, όλες οι γενιές της οικογένειας Αναγνωστόπουλου κληρονόμησαν το πάθος του για τα πολύτιμα αγαθά της Μεσσηνιακής γης, ενώ η παραγωγή εκλεκτού εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου ήταν η One & Olive αγάπη τους.

 

 


Μέτα από μεγάλο διάστημα έρευνας και ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια το One & Olive διαθέτει μια μοναδική και καινοτόμο μέθοδο εκχύλισης που δίνει σπουδαίες χημικές και οργανοληπτικές αναλύσεις. Κατά τη διαδικασία εκχύλισης του One & Olive, έχει μειωθεί ο χρόνος κατά 80-86% σε σχέση με το κλασικό τρόπο παραγωγής. Αυτό δίνει σημαντικά πλεονεκτήματα στην ποιότητα του One & Olive,  ενώ ταυτόχρονα μας κάνει και πιο φιλικούς προς το περιβάλλον, εξοικονομώντας ενέργεια, νερό, καθώς και εργατοώρες.

 


 

One-&-Olive-nomeefoods-story-συνέντευξη-νομη-Αναγνωστόπουλος-ελαιόλαδο2

Το One & Olive Premium Greek Extra Virgin Olive Oil προέρχεται από μια καθετοποιημένη διαδικασία, με ιδιόκτητους ελαιώνες, 2 καινοτόμα ελαιοτριβεία και τυποποιητική μονάδα περίπου 20 λεπτά μακριά από την Καλαμάτα από μια οικογένεια που είναι 5η γενιά πλέον στο χώρο της παραγωγής του

ελαιολάδου μαζί με τους συνεργάτες της.

Η οικογένεια Αναγνωστόπουλου εργάζεται με αγάπη, ζήλο και τη μοναδικότητα τους για το One & Olive.

To One & Olive έχει δώσει βαρύτητα πέρα από τη ποιότητα στο desing και packaging διότι «αγκαλίαζει» και «σφραγίζει» ένα άριστο προϊόν. Έτσι λοιπόν, εμπνευσμένοι από την κυκλαδική τέχνη ,στη φιάλη του One & Olive, βλέπουμε έναν «αγρότη» που συμβολίζει τον ανθρώπινο παράγοντα που είναι πίσω από την παραγωγή του One & Olive μέχρι και τη διάθεση  αλλά και τη μοναδικότητα του.

 

 


Σημαντικό ρόλο για το One & Olive παίζει η γεωγραφική θέση της περιοχής όπου καλλιεργούμε τα ελαιόδεντρα μας αφού το μικροκλίμα της περιοχής μας σε υψόμετρο 400 μέτρων χαρίζει ιδιαίτερα αρώματα όπως φύλλα ντομάτας, ρίγανη, αγκινάρα και κόκκινα και μαύρα πιπέρια με δυνατή επίγευση.

 

One & Olive nomeefoods story συνέντευξη νομη Αναγνωστόπουλος ελαιόλαδο8To One & Olive Family σύντομα θα μεγαλώσει με premium προϊόντα

Kalamata Olives O&O – Traditional & Spicy Mix

Kalamata Olives Paste O&O

O&O Gift Box

 

 

 

 

 

Η φιλοσοφία μας για την παραγωγή ποιοτικών αυθεντικών ελληνικών προϊόντων είναι μονόδρομος για να καταφέρουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στις διεθνείς αγορές.

 

 

One-&-Olive-nomeefoods-story-συνέντευξη-νομη-Αναγνωστόπουλος-ελαιόλαδο6

Share
Tags

Newsletter Newsletter

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου