fbpx

Εγγραφείτε στο Newsletter της ΝΟΜΗΣ

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου
Επικοινωνήστε με ΝΟΜΗ
Όλες οι κατηγορίες
Πίσω

Spaghetti με λάδι Τρούφας από την Troufa Plus

Έξτρα αρωματικά και νόστιμη μακαρονάδα!
Για 4 άτομα
20 λεπτά

Υλικά

500 γρ. spaghetti

1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες

3 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο

1 ματσάκι δεντρολίβανο

φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα

 

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, σωτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το δεντρολίβανο μέχρι το κρεμμύδι να χρυσίσει και το σκόρδο να μην καεί.

Βράζουμε τα spaghetti σε 3 τέταρτα νερού με πολύ λίγο γάλα και 1 κ.σ. ελαιόλαδου.

Όταν φτάσουν στο σημείο al dente, σουρώνουμε και ανακατεύουμε με το κρεμμύδι, το σκόρδο και το δεντρολίβανο.

Προσθέτουμε την παρμεζάνα και ανακατεύουμε ξανά.

Σερβίρουμε σε κάθε πιάτο και γαρνίρουμε με το λάδι τρούφας και λίγο δεντρολίβανο.

 

Κοινοποιήστε τη Συνταγή
Τα προϊόντα της συνταγής
Ελαιόλαδο-ΕλιέςΛάδι ΤρούφαςΤρούφαΠροϊόντα τρούφας
Λάδι λευκής Τρούφας – Troufaplus

Περισσότερες Συνταγές

Δείτε Επίσης

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου

Διαβάστε το πρώτο τεύχος του περιοδικού της ΝΟΜΗΣ!

Διαβάστε τώρα Ίσως αργότερα