Εγγραφείτε στο Newsletter της ΝΟΜΗΣ

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου
Όλες οι κατηγορίες
Πίσω

Ριζότο με Νούμπουλο και Παρμεζάνα

Φτιάχνουμε ριζότο με κερκυραϊκό νούμπουλο από την CO.ME.CO.!
Για 2 άτομα
20 λεπτά

Υλικά

5 φλιτζάνια ζωμό κότας

3 κ.σ. νούμπουλο

2 κ.σ. βούτυρο

2 κ.σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι

1 φλιτζάνι ρύζι αρμπόριο

αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι

1/3 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη

Εκτέλεση

Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο μαζί με μια κουταλιά βούτυρο.

Ρίχνουμε το νούμπουλο και το ρύζι. Ανακατεύουμε 3-4 λεπτά.

Προσθέτουμε ½ φλιτζάνι ζωμό και όταν το πιεί συνεχίζουμε την διαδικασία ρίχνοντας ½ με 1 φλιτζάνι ζωμό την φορά μέχρι να το πιεί όλο το ρύζι.

Αλατίζουμε.

Στο τέλος προσθέτουμε την παρμεζάνα και το υπόλοιπο βούτυρο αποσύροντας από την φωτιά.

Κοινοποιήστε τη Συνταγή
Τα προϊόντα της συνταγής
ΑλλαντικάΝούμπουλο Κερκύρας
Χοιρινό Νούμπουλο – COMECO

Περισσότερες Συνταγές

Δείτε Επίσης

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου