fbpx

Εγγραφείτε στο Newsletter της ΝΟΜΗΣ

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου
Επικοινωνήστε με ΝΟΜΗ
Όλες οι κατηγορίες
Πίσω

Πράσινη Σαλάτα με Βινεγκρέτ Γιαουρτιού & Ρόδι από την Οικογένεια Μπέκα

Δροσερή και ιδανική για το καλοκαίρι!
Για 4 άτομα
10 λεπτά

Υλικά

12 φύλλα iceberg
12 φύλλα μαρουλιού
8 φύλλα πράσινης λόλας
100γρ.νεαρά φύλλα σπανακιού
σπόρους από 1 ρόδι

 

Για τη βινεγκρέτ:
3 κ.σ γιαούρτι βουβαλινό
60ml συμπυκνωμένο χυμό ροδιού
2 κ.σ ξίδι
1 κ.σ χυμό λεμονιού
1 κ.σ μουστάρδα τύπου Ντιζόν
70 ml ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά το iceberg, το μαρούλι και τη λόλα, τα στραγγίζουμε καλά για να μην βγάλουν υγρά στη σαλάτα, τα χοντροκόβουμε και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.

Προσθέτουμε τα νεαρά φύλλα από σπανάκι, καλά πλυμένα και στραγγισμένα.

Ετοιμάζουμε τη βινεγκρέτ προσθέτοντας όλα τα υλικά σε ένα μπολ.

Χτυπάμε με σύρμα μέχρι να έχουμε μια παχύρρευστη βινεγκρέτ.

Περιχύνουμε τη σαλάτα μας με τη βινεγκρέτ, πασπαλίζουμε με τους σπόρους του ροδιού, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

 

Συνταγή από το βιβλίο ‘The Real Greek Yogurt Book’.
Κοινοποιήστε τη Συνταγή
Τα προϊόντα της συνταγής
ΓαλακτοκομικάΓιαούρτι Βουβαλινό
Γιαούρτι από Βουβαλινό Γάλα – Οικογένεια Μπέκα

Περισσότερες Συνταγές

Δείτε Επίσης

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου