12 φύλλα iceberg
12 φύλλα μαρουλιού
8 φύλλα πράσινης λόλας
100γρ.νεαρά φύλλα σπανακιού
σπόρους από 1 ρόδι
Για τη βινεγκρέτ:
3 κ.σ γιαούρτι βουβαλινό
60ml συμπυκνωμένο χυμό ροδιού
2 κ.σ ξίδι
1 κ.σ χυμό λεμονιού
1 κ.σ μουστάρδα τύπου Ντιζόν
70 ml ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Πλένουμε καλά το iceberg, το μαρούλι και τη λόλα, τα στραγγίζουμε καλά για να μην βγάλουν υγρά στη σαλάτα, τα χοντροκόβουμε και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
Προσθέτουμε τα νεαρά φύλλα από σπανάκι, καλά πλυμένα και στραγγισμένα.
Ετοιμάζουμε τη βινεγκρέτ προσθέτοντας όλα τα υλικά σε ένα μπολ.
Χτυπάμε με σύρμα μέχρι να έχουμε μια παχύρρευστη βινεγκρέτ.
Περιχύνουμε τη σαλάτα μας με τη βινεγκρέτ, πασπαλίζουμε με τους σπόρους του ροδιού, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.