Εγγραφείτε στο Newsletter της ΝΟΜΗΣ

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου
Επικοινωνήστε με ΝΟΜΗ
Όλες οι κατηγορίες
Πίσω

Μπριζόλα με καλαμπόκι και μανιτάρια από την Myst Ultra Premium Food

Πεντανόστιμη!
Για 1 άτομο
40 λεπτά

Υλικά

200γρ. μπριζόλα rib eye

4 μανιτάρια

2 καλαμπόκια

10γρ. βούτυρο

χοντρό αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

3κ.σ. ελαιόλαδο Myst

2 σκελίδες σκόρδο

1κ.σ. σέλινο

Εκτέλεση

Για το μαρινάρισμα:

Αλείφουμε την μπριζόλα με αρκετό ελαιόλαδο, χοντρό αλάτι και μαύρο πιπέρι.

Το σκεπάζουμε με σελοφάν ή αλουμινόχαρτο.

Το αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.

 

Για τα καλαμπόκια:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 250°C.

Αλατίζουμε με λίγο αλάτι και πιπέρι.

Ψήνουμε στους 220°C για 20-25 λεπτά.

 

Για την μπριζόλα:

Ζεσταίνουμε τις 3κ.σ. ελαιολάδου σε ένα τηγάνι.

Τοποθετούμε μέσα την μπριζόλα- 5 λεπτά για medium-rare ή 8 λεπτά για medium-well.

Προσθέτουμε τις 2 σκελίδες σκόρδο και τα 4 μανιτάρια κομμένα σε λωρίδες.

Ρίχνουμε τα 10γρ. βούτυρο και αφήνουμε να λιώσουν πάνω στη μπριζόλα.

 

Καλή απόλαυση!
Κοινοποιήστε τη Συνταγή
Τα προϊόντα της συνταγής
Ελαιόλαδο-ΕλιέςΕλαιόλαδο εξαιρετικό παρθένο
Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο (Myst Gold) – Myst Ultra Premium Food

Περισσότερες Συνταγές

Δείτε Επίσης

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου