fbpx

Εγγραφείτε στο Newsletter της ΝΟΜΗΣ

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου
Επικοινωνήστε με ΝΟΜΗ
Όλες οι κατηγορίες
Πίσω

Μπουτάκια Κοτόπουλου & Καροτάκια με Παρμεζάνα από την Myst

Γρήγορο και πεντανόστιμο πιάτο για το βραδινό σας!
Για 4 άτομα
60 λεπτά

Υλικά

8 μπουτάκια κοτόπουλου

 

Για το μαρινάρισμα:

4-5 κ.γ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Myst 

2 κ.γ. πάπρικα

1 κ.γ. θυμάρι

2 κ.γ. αλάτι

1 κ.γ. ρίγανη

3 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες

Εκτέλεση

Πλένουμε το κοτόπουλο και το αφήνουμε να στεγνώσει. Στη συνέχεια το τοποθετούμε σε σακούλα αποθήκευσης τροφίμων.

Ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, την πάπρικα, το θυμάρι, το αλάτι, τη ρίγανη και το σκόρδο και περιχύνουμε το κοτόπουλο. Κλείνουμε τη σακούλα αφαιρώντας όσο περισσότερο αέρα γίνεται και την τοποθετούμε στο ψυγείο για 2 ώρες.

Αφαιρούμε τη σακούλα από το ψυγείο και αφήνουμε το κοτόπουλο να “έρθει” σε θερμοκρασία δωματίου για 20 λεπτά περίπου.

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C. Ψήνουμε για 20-25 λεπτά στους 220°C.

Γυρίζουμε τα μπουτάκια από την άλλη μεριά και ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά.

 

Καλή απόλαυση!
Κοινοποιήστε τη Συνταγή
Τα προϊόντα της συνταγής
Ελαιόλαδο-ΕλιέςΕλαιόλαδο εξαιρετικό παρθένο
Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο (Myst Gold) – Myst Ultra Premium Food

Περισσότερες Συνταγές

Δείτε Επίσης

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου

Διαβάστε το πρώτο τεύχος του περιοδικού της ΝΟΜΗΣ!

Διαβάστε τώρα Ίσως αργότερα