Εγγραφείτε στο Newsletter της ΝΟΜΗΣ

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου
Όλες οι κατηγορίες
Πίσω

Μπισκότα κανέλας με αλεύρι ολικής άλεσης από δίκοκκο σιτάρι από το «Ελληνικό Κτήμα».

Μία νόστιμη συνταγή για μπισκότα έρχεται από το Ελληνικό Κτήμα!
Για 4 άτομα
40 λεπτά

Υλικά

750 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης από δίκοκκο σιτάρι 
400 γρ. βούτυρο φρέσκο αγελαδινό
250 γρ. άχνη ζάχαρη
2 αυγά
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
2 κ.γ. κανέλα
λαδόκολλα για το ταψί

Εκτέλεση

Αρχικά ετοιμάζουμε το ταψί στρώνοντας μια λαδόκολλα.

Αφήνουμε το βούτυρο εκτός ψυγείου για να μαλακώσει.

Αφού μαλακώσει, ανακατεύουμε το βούτυρο πολύ καλά με την άχνη και μετά προσθέτουμε το αλεύρι και όλα τα υπόλοιπα υλικά.

Ζυμώνουμε καλά έως ότου πετύχουμε ένα ομοιογενές ζυμάρι.

Πλάθουμε τη ζύμη σε 3 ρολά, τα τυλίγουμε με διάφανη μεμβράνη και τα βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.

Στη συνέχεια, τεμαχίζουμε το κάθε ρολό σε λεπτές φέτες, τις οποίες βάζουμε στο ταψί που έχουμε ετοιμάσει. 

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς Κελσίου για 20-25 λεπτά (ανάλογα με τον φούρνο) μέχρι να ροδίσουν τα μπισκότα.

Κοινοποιήστε τη Συνταγή
Τα προϊόντα της συνταγής

Περισσότερες Συνταγές

Δείτε Επίσης

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου