fbpx

Εγγραφείτε στο Newsletter της ΝΟΜΗΣ

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου
Επικοινωνήστε με ΝΟΜΗ
Όλες οι κατηγορίες
Πίσω

Κρύα Γιαουρτόσουπα με Δυόσμο & Ελαιόλαδο από την Οικογένεια Μπέκα

Έχετε δοκιμάσει ποτέ γιαουρτόσουπα;
Για 4 άτομα
15 λεπτά

Υλικά

1 κιλό γιαούρτι βουβαλινό
10 ραπανάκια ψιλοκομμένα σε κύβους (εναλλακτικά, 2 ξινόμηλα)
4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
½ ματσάκι φρέσκο άνηθο ψιλοκομμένο
1 αγγούρι ψιλοκομμένο σε κύβους
6 αυγά βρασμένα ψιλοκομμένα σε κύβους
½ ματσάκι δυόσμο
1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κ.σ. μπούκοβο
λίγο ελαιόλαδο
αλάτι

 

Προαιρετικά:
Κρουτόν για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο βαθύ σκεύος ανακατεύουμε πολύ καλά το γιαούρτι προσθέτοντας δύο ποτήρια κρύο νερό μέχρι να ομογενοποιηθεί πλήρως το μείγμα.

Ψιλοκόβουμε τα ραπανάκια (ή αν προτιμάμε ξινόμηλα), τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τον άνηθο.

Στη συνέχεια κόβουμε σε κύβους το αγγούρι, τα αυγά και τις πατάτες.

Αφού ετοιμάσουμε όλα τα υλικά, τα προσθέτουμε στο αραιωμένο γιαούρτι.

Γαρνίρουμε τη γιαουρτόσουπα με φυλλαράκια δυόσμου, μαϊντανό και μπούκοβο ρίχνοντας επίσης λίγο ελαιόλαδο και αλάτι.

Μπορούμε να σερβίρουμε τη δροσερή σούπα μας και με κρουτόν.

 

MIA Συνταγή από το βιβλίο ‘The Real Greek Yogurt Book’.
Κοινοποιήστε τη Συνταγή
Τα προϊόντα της συνταγής
ΓαλακτοκομικάΓιαούρτι Βουβαλινό
Γιαούρτι από Βουβαλινό Γάλα – Οικογένεια Μπέκα

Περισσότερες Συνταγές

Δείτε Επίσης

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου