Εγγραφείτε στο Newsletter της ΝΟΜΗΣ

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου
Επικοινωνήστε με ΝΟΜΗ
Όλες οι κατηγορίες
Πίσω

Γεμιστοί Κολοκυθοανθοί από την Cretanthos

Οι πιο νόστιμοι και αγνοί κολοκυθοανθοί με το πιο αγνό ελαιόλαδο!
Για 10 άτομα
60 λεπτά

Υλικά

50 κολοκυθοανθοί

1,5 ποτήρι ρύζι μακρύκοκκο

3 ντομάτες τριμμένες

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

50 ml ελαιόλαδο Cretanthos

4 κ.σ. φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο

3 κ.σ. ξηρός δυόσμος

1 κ.γ. αλάτι

1 κ.γ. πιπέρι

Εκτέλεση

Αφαιρέστε τα κοτσάνια από τους κολοκυθοανθούς.

 

Ακολούθως ετοιμάστε την γέμιση ως εξής:

Σε ένα δοχείο προσθέστε το ρύζι, τις 3 τριμμένες ντομάτες, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τον ψιλοκομμένο μαϊντανο, το τριμμένο ξηρό δυόσμο, αλάτι, πιπέρι και το ελαιόλαδο Cretanthos.  

Ανακατέψτε για να γίνει ομοιόμορφη η γέμιση και τα υλικά να αναμιχθούν καλά. Στη συνέχεια, με ένα κουτάλι γεμίζουμε προσεκτικά τους κολοκυθοανθούς κλείνοντας τους χρησιμοποιώντας τις πέντε άκρες του ανθού.

Έπειτα τοποθετείστε τους ανθούς που έχετε γεμίσει σε μια κατσαρόλα και αφού προσθέσετε νερό μέχρι να τους καλύψει, τους ψήνετε σε πολύ χαμηλή φωτιά για 30-40 λεπτά.

 

Σερβίρετε τους και καλή σας όρεξη!

Κοινοποιήστε τη Συνταγή
Τα προϊόντα της συνταγής
Βιολογικά ΠροϊόνταΒιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Βιολογικό Πιστοποιημένο Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο ΠΟΠ – Cretanthos

Περισσότερες Συνταγές

Δείτε Επίσης

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου