fbpx

Εγγραφείτε στο Newsletter της ΝΟΜΗΣ

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου
Επικοινωνήστε με ΝΟΜΗ
Όλες οι κατηγορίες
Πίσω

Φιλέτο Κοτόπουλο με κρούστα από Φιστίκι και ginger και σάλτσα Μανταρίνι από την Nuts n’ Nuts

Μία διαφορετική συνταγή για το φιλέτο κοτόπουλο!
Για 4 άτομα
30 λεπτά

Υλικά

3/4 φλιτζανιού κελυφωτά αλατισμένα φιστίκια

1/4 φλιτζανιού ζαχαρωμένο ginger

1/3 φλιτζάνι μανταρίνι ή χυμό πορτοκάλι

2 κ.σ. μέλι

1 κ.σ. σάλτσα σόγιας

2 φιλέτα κοτόπουλου στήθος κομμένα στη μέση

1 ασπράδι αυγού, ελαφρώς χτυπημένο

Εκτέλεση

Τοποθετήστε τα φιστίκια και το ginger σε επεξεργαστή τροφίμων, μέχρι το μείγμα να τεμαχιστεί.

Ανακατέψτε χυμό μανταρινιού, το μέλι και σάλτσα σόγιας σε ένα μικρό μπολ με σύρμα και αφήστε το στην άκρη.

Τοποθετήστε το κοτόπουλο σε ρηχό ταψί με αλουμινόχαρτο. Αλείψτε το κοτόπουλο με το ασπράδι αυγού.

Καλύψτε ομοιόμορφα με το μείγμα τζίντζερ και φιστίκι.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 ° C για 15 έως 20 λεπτά μέχρι το κοτόπουλο να ψηθεί καλά.

Κόβουμε το κοτόπουλο σε φέτες και σερβίρουμε με την σάλτσα μανταρίνι.

Κοινοποιήστε τη Συνταγή
Τα προϊόντα της συνταγής

Περισσότερες Συνταγές

Δείτε Επίσης

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου