Εγγραφείτε στο Newsletter της ΝΟΜΗΣ

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου
Όλες οι κατηγορίες
Πίσω

Ελληνοασιατική σαλάτα με Παστέλι Κέας από το Ανώγι

Μία διαφορετική και πεντανόστιμη ιδέα από το Ανώγι!
Για 4 άτομα
15 λεπτά

Υλικά

150 γρ. παστέλι Κέας

1/4 άσπρο λάχανο

1/4 κόκκινο λάχανο

3 φύλλα μαρούλι

3 κρεμμυδάκια φρέσκα

1 καρότο

1/2 ματσάκι μαϊντανό

φέτες πορτοκάλι

 

Για τη σως:

1/2 βαζάκι ελαιόλαδο

2 κ.σ. μέλι

2 σκελίδες σκόρδο

1 κ.γ. αλάτι

λίγες σταγόνες σως σόγιας

1 σφηνάκι μηλόξυδο

 

 

Εκτέλεση

Σε ένα μπωλ ρίχνουμε τα λαχανικά και τα φρούτα της σαλάτας μας- άσπρο και κόκκινο λάχανο, μαρούλι, κρεμμυδάκια φρέσκα, καρότο, μαϊντανό και τις φέτες πορτοκαλιού.

 

Γεμίζουμε μισό βαζάκι με ελαιόλαδο και προσθέτουμε το μέλι, το σκόρδο, το αλάτι, τη σως σόγιας και το μηλόξυδο και το «χτυπάμε» σαν shaker.

 

Περιχύνουμε τα αναμεμειγμένα λαχανικά στο μπωλ με τη σως.

 

Κόβουμε το παστέλι σε sticks και «στολίζουμε» τη σαλάτα μας.

 

Απολαύστε την!

 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το video της συνταγής εδώ!
Κοινοποιήστε τη Συνταγή
Τα προϊόντα της συνταγής

Περισσότερες Συνταγές

Δείτε Επίσης

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου