Μελισσοκομική Κέρκυρας Βασιλάκης

Βάτος, Κέρκυρα E: office@mrhoney.eu http://www.mrhoney.eu
Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Λίγα λόγια για τον παραγωγό

Από το 1981 η οικογένεια Βασιλάκη ασχολείται με την μελισσοκομία. Η αγάπη για τη μέλισσα και το μεράκι για δουλειά έχουν σαν αποτέλεσμα την παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων κυψέλης. Σήμερα, η δεύτερη γενιά της οικογένειας Βασιλάκη στην μελισσοκομία, συνεχίζει την παράδοση με την παραγωγή πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων. Σαν σκοπό μας έχουμε την παραγωγή εκλεκτών μελισσοκομικών προϊόντων αλλά και την προώθησή τους στον καταναλώτή στην φυσική τους κατάσταση.

Σε μια εποχή που η εξάσκηση της μελισσοκομίας είναι πολύ δύσκολη, η επιμονή, η αγάπη, η προσπάθεια, ο σεβασμός στην φύση και η γνώση της μελισσοκομίας από την οικογένεια Βασιλάκη σας προσφέρει μία γκάμα από άριστα μελισσοκομικά προϊόντα της Κέρκυρας, όπως: μέλι, γύρη, βασιλικό πολτό, κηρήθρα με μέλι.

Ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις των καταναλωτών για την υγειϊνή των τροφίμων, η επιχείρισή μας εντάχθηκε από το 2003 στο πρόγραμμα LEADER + για την ίδρυση τυποποιητηρίου μελιού στον Βάτο του Δήμου Παρελίων.

Η επένδυση χρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μέσω της ΑΓΡΟΚ Α.Ε. και ολοκληρώθηκε το 2007. Περιελάμβανε κτιριακές εγκαταστάσεις 350 τ.μ., μηχανολογικό εξοπλισμό (χημείου, τυποποίησης) και πιστοποιήσεις βιολογικού προϊόντος καθώς και σύστημα διασφάλισης ποιότητας και  υγειϊνής τροφίμων HACCP  πιστοποιημένο κατά ISO22000.

Δίνουμε έμφαση στη διαδικασία τυποποίησης καθώς και σε θέματα που αφορούν την υγειϊνή και ασφάλεια των προϊόντων μας, έτσι ώστε να προσφέρουμε στον καταναλωτή ένα άριστο ποιοτικό μέλι. Για τον σκοπό αυτό στην μονάδα μας λειτουργεί οργανωμένο χημείο στο οποίο γίνονται οι απαραίτητες αναλύσεις.

Όλα αυτά διασφαλίζονται όπως αναφέραμε πιο πάνω από την εφαρμογή συστήματος HACCP πιστοποιημένο κατά ISO22000.

 

Διαβάστε Περισσοτερα

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Η επικοινωνία γίνεται απευθείας με τον παραγωγό.
Όνομα *
Επώνυμο *

Email *
Τηλέφωνο