Τυροκομείο Ζωζεφίνος

Μάρμαρο Μάννα, Κυκλάδες - Σύρος 84100 - ΕΛΛΑΔΑ E: zozefinos_stefanos@yahoo.gr
Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Λίγα λόγια για τον παραγωγό

Παραγωγή παραδοσιακών τυροκομικών προϊόντων μεταξύ άλλων και το τυρί Σα Μιχάλη με προστατευόμενη ονομασία προέλευσης (ΠΟΠ)

Εδώ και μερικούς μήνες έχει ξεκινήσει η λειτουργία της τυροκομικής μονάδας «Ζωζεφίνος» (είναι η μεγαλύτερη της Σύρου) η οποία βρίσκεται στην περιοχή του Άνω Μάννα. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που παρασκευάζει τυροκομικά προϊόντα Σύρου αρίστης ποιότητας.

Τα μηχανήματα για την παστερίωση, την επεξεργασία και την παραγωγή των προϊόντων αυτών είναι σύγχρονα και κάποια εξ αυτών, τελευταίας τεχνολογίας ενώ παράλληλα εφαρμόζεται και σύστημα ασφάλειας τροφίμων ISO 22000:2005 .

Το παραδοσιακό τυρί Σα Μιχάλη που είναι κατηγορίας Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης, η γραβιέρα Σύρου, το Σαν Ζωζέφ, τα γροθοτυράκια, το ανθότυρο, η τυροβολιά, η καυτερή και το γιαούρτι είναι τα βασικά προϊόντα που παράγονται στη μονάδα και βρίσκονται στα ράφια σχεδόν όλων των supermarkets της Σύρου, πολλών minimarkets, αλλά και καταστημάτων με τυροκομικά & αλλαντικά.
Η διάθεση των προϊόντων αυτών δεν γίνεται μόνο στη συριανή αγορά. Τα προϊόντα της μπορεί να τα βρει κανείς και σε άλλα νησιά όπως η Τήνος, η Μύκονος, η Πάρος, η Νάξος, η Σαντορίνη, η Μήλος, η Σίφνος, η Κύθνος, η Χίος, η Ρόδος και η Κως αλλά και στην Αθήνα στα SuperMarkets ΑΒ Βασιλόπουλος, Θανόπουλος, Σκλαβενίτης και Carrefour, σε delicatessen και σε συνοικιακά καταστήματα. Επίσης, έχουν αρχίσει και γίνονται μικρές εξαγωγές σε Γερμανία και Γαλλία!

Διαβάστε Περισσοτερα

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Η επικοινωνία γίνεται απευθείας με τον παραγωγό.
Όνομα *
Επώνυμο *

Email *
Τηλέφωνο