ΣΑΜΥΘΟΣ

Κομνηνών 23, Έβρος - Αλεξανδρούπολη 68100 - ΕΛΛΑΔΑ +30. 25510 80487 F. +30. 25510 80487 +30. 6979 33 92 48 [email protected]
Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Λίγα λόγια για τον παραγωγό

Η Ιστορία Μας

Η εταιρεία «ΣΑΜΥΘΟΣ» είναι μία νέα, καθετοποιημένη επιχείρηση παραγωγής Ελληνικών Σπιτικών Υπερτροφών.

Με έδρα την Αλεξανδρούπολη και παραγωγική μονάδα στα Βρυσικά Έβρου, η «ΣΑΜΥΘΟΣ» παράγει με πρωτοποριακές μεθόδους παραδοσιακά αλλά και καινοτόμα προϊόντα σουσαμιού χρσηιμοποιώντας ως πρώτη ύλη το σουσάμι, ποικιλίας Έβρου, το οποίο παράγεται μόνο στα ορεινά, βιολογικά, ιδιόκτητα αγροκτήματα της «ΣΑΜΥΘΟΣ» το σύνολο των οποίων είναι εντός περιοχής του Δικτύου Natura, ενός Ευρωπαϊκού Οικολογικού Δικτύου Περιοχών οι οποίες φιλοξενούν πολύτιμη και σπάνια χλωρίδα και πανίδα.

Κάτω από αυστηρή  προσωπική επιτήρηση, μέσω του συνδυασμού χαμηλών αποδόσεων και ορεινού μικροκλίματος παράγουμε πιστοποιημένους, βιολογικούς σπόρους σουσαμιού, με υψηλότατα ποιοτικά χαρακτηριστικά (αιθέρια έλαια – βιταμίνες – μέταλλα – ένζυμα).

Η συγκομιδή, διαλογή, καθαρισμός, πλύσιμο και ξήρανση του σπόρου γίνεται με το χέρι ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τυχόν τραυματισμό του σπόρου που θα προκαλέσει την ποιοτική υποβάθμισή του.

Η εταιρεία μας, έχει πιστοποίηση βιολογικής παραγωγής τόσο του σουσαμιού, όσο και του ταχινιού της καθώς και πιστοποίηση κατά ISO 22000.

Επίσης, είμαστε η μοναδική εταιρεία στο χώρο με ένδειξη για απουσία αφλατοξίνης και σαλμονέλας σε κάθε μας συσκευασία λόγω των συνεχών και αυστηρών ελέγχων που πραγματοποιούνται σε όλα τα στάδια της παραγωγής.

 

Οι Αξίες Μας

Δεν υπάρχει φτωχό έδαφος, υπάρχουν φτωχές σκέψεις. Ό,τι παρέχει η φύση αρκεί. Ο σεβασμός της θα δώσει την αξία στο προϊόν. Με απλά υλικά, φτιάξε υπερτροφές.

 

Ο Σκοπός Μας

Σκοπός της επιχείρησής μας είναι να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα σε ό,τι κάνουμε, από το αγρόκτημα μέχρι το τελικό προϊόν προσφέροντας παραδοσιακές και ταυτόχρονα πρωτοποριακές υγιεινές υπερτροφές συνδυάζοντας το σεβασμό προς την φύση και τον άνθρωπο.

Απευθυνόμαστε όχι σε απλούς καταναλωτές αλλά σε ανθρώπους που νοιάζονται.

Που νοιάζονται για την υγεία τους, που νοιάζονται για το περιβάλλον που θα μεγαλώσουν αυτοί και τα παιδιά τους, που νοιάζονται για τον άλλον.

Γιατί αν, το ποιά θα είναι η τροφή μου είναι υλική υπόθεση, η τροφή του άλλου είναι πνευματική υπόθεση.

Απευθυνόμαστε σε ανθρώπους που ψάχνουν το ωφέλιμο, το εύγεστο και καινοτόμο, μέσα στην απλότητα, στην παράδοση και στην ποιότητα.

Διαβάστε Περισσοτερα

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Η επικοινωνία γίνεται απευθείας με τον παραγωγό.
Όνομα *
Επώνυμο *

Email *
Τηλέφωνο