Παλαίστρος Αλλαντικά Λήμνου

7ο χλμ Μύρινας Κορνού, Μύρινα - Λήμνος 81400 - ΕΛΛΑΔΑ E: info@kavourmaslimnou.gr http://kavourmaslimnou.gr/el/
Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Λίγα λόγια για τον παραγωγό

Καλώς Ήρθατε

Ο ΚΑΒΟΥΡΜΑΣ

Μοναδικής νοστιμιάς, ελληνικό, παραδοσιακό προϊόν κρέατος. Πολύ νόστιμο και ιδιαίτερο, είναι κάτι ανάμεσα σε μαγειρεμένο φρέσκο κρέας και αλλαντικό, που επάξια έχει κερδίσει μια θέση ανάμεσα στις πιο απολαυστικές ελληνικές γεύσεις.

Συνοδεύει εξαιρετικά το κρασί και χαρίζει ξεχωριστή νοστιμιά σε όσες συνταγές προστίθεται.

 

Η Βιοτεχνία

Στο σύγχρονό εργαστήριό μας, κάθε προϊόν μας παρασκευάζεται με αγνά υλικά, αυθεντικό Λημνιό μεράκι και ατελείωτες δόσεις παράδοσης.

Έχοντας ως πολύτιμη παρακαταθήκη τις παραδοσιακές Λημνιακές συνταγές, συνεχίζουμε να παράγουμε, ακολουθώντας και προσαρμόζοντας τις, στις απαιτήσεις του σήμερα μέσα από τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις πιστοποιημένες κατά ISO και HACCP.

 

Η Εταιρία

Στις παλιές εποχές- χωρίς ψύξη, το καβούδρισμα ήταν συνηθισμένη μέθοδος συντήρησης του κρέατος. Σήμερα ο καβουρμάς παρασκευάζεται για την απόλαυση της νοστιμιάς του, αφού πρόκειται για ένα παραδοσιακό προϊόν κρέατος, υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας. Ο λημνιός καβουρμάς είναι μια τοπική παραδοσιακή συνταγή. Καβουρδισμένα κομμάτια χοιρινού κρέατος, σκεπασμένα με χοιρινό λίπος. Παρασκευάζεται με την σπιτική συνταγή της οικογένειας Παλαίστρου από γενιά σε γενιά. Τα ζώα εκτρέφονται σε τοπικές μονάδες σε κατάλληλους χώρους, με αγνές τροφές, επιτυγχάνοντας έτσι την καλύτερη ποιότητα κρέατος. Δεν περιέχει συντηρητικά και παρασκευάζεται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της οικογένειας, πιστοποιημένες κατά ISO και HACCP. Έχει ιδιαίτερη γεύση και αποτελεί μεζέ για πραγματικούς μερακλήδες. Τρώγεται ως έχει και ταιριάζει πολύ με κρασί και τσίπουρο. Επίσης προστίθεται, δίνοντας πρωτοτυπία, νοστιμιά και άρωμα στα πιάτα τα οποία συμμετέχει.

Διαβάστε Περισσοτερα

Τα Προϊόντα του Παραγωγού

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Η επικοινωνία γίνεται απευθείας με τον παραγωγό.
Όνομα *
Επώνυμο *

Email *
Τηλέφωνο