Λίγα λόγια για τον παραγωγό

Οικογενειακή παράδοση

 

Για την οικογένεια του Organic Beez, οι μέλισσες και το μέλι είναι συνοδοιπόροι στη ζωή.

 

Ανατράφηκαν γενιές παρατηρώντας τον κόσμο της μέλισσας, φροντίζοντας τα μελίσσια κι απολαμβάνοντας τους καρπούς των προσπαθειών της κάθε χρονιάς.

Συλλέγουμε το μέλι του Organic Beez από τις μέλισσες μας, στη γη μας όπου επικρατούν τα θυμάρια. Στη Σύρο ο χρόνος ανθοφορίας είναι μικρός, το μέλι έχει το δικό του χαρακτήρα. Κάθε χρόνο οι καιρικές συνθήκες κυβερνούν και καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό τα ποσοστά του γυρεόκοκκου, την απόχρωση του μελιού, το άρωμα και το σύνολο της γεύσης.

Παράγουμε το μέλι μας σεβόμενοι το οικοσύστημα του νησιού μας και τους εποχιακούς κύκλους της φύσης. Ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις πρακτικές της οικολογικής μελισσοκομίας, εξάγουμε το μέλι μας κατευθείαν με άθερμη επεξεργασία και το εμφιαλώνουμε στη μελισσοκομική μας μονάδα εφαρμόζοντας τους κανόνες υγιεινής. Έτσι προκύπτει το θυμαρίσιο Organic Beez με το ιδιαίτερο άρωμα και τη γεμάτη γεύση του θυμαριού, αλλά και τις πολύτιμες θεραπευτικές και θρεπτικές ιδιότητες του.

 

Tο θυμαρίσιο μέλι της Σύρου

 

Το θυμαρίσιο μέλι στις Κυκλάδες είναι ένας διατροφικός θησαυρός

 

Παράγεται κάτω από δύσκολες συνθήκες. Έρχεται σε μικρή, αλλά περιζήτητη, ποσότητα παραγωγής και λόγω του μικροκλίματος θεωρείται η ελίτ του μελιού.

Το Organic Beez παράγεται στη Σύρο, όπου η κυριαρχία του θυμαριού στα μελισσοκομικά φυτά δίνει νέκταρ το οποίο οι μέλισσες μετατρέπουν σε εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας μέλι με κεχριμπαρένιο χρώμα, έντονο άρωμα και μοναδική γεύση. Ως νησί των Κυκλάδων, η ιδιότυπη μορφολογία και το ξεχωριστό μικροκλίμα της Σύρου με τις λιγοστές βροχές, τον ήλιο και τους δυνατούς ανέμους, δίνουν βότανα και φυτά που ευδοκιμούν κάτω από αντίξοες συνθήκες. Χάρη στην επίδραση των στοιχείων της φύσης, τα  χαρακτηριστικά τους είναι ιδιαίτερα συμπυκνωμένα, τα αρώματα πιο έντονα και οι γεύσεις αποκαλύπτουν το μεγαλείο του κυκλαδίτικου κλίματος.

 

 

Διαβάστε Περισσοτερα

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Η επικοινωνία γίνεται απευθείας με τον παραγωγό.
Όνομα *
Επώνυμο *

Email *
Τηλέφωνο