Οικογένεια Μπέκα

14ο χλμ. Π.Ε.Ο. Σίνδου - Χαλάστρας, Σίνδος - Θεσσαλονίκη 57400 - ΕΛΛΑΔΑ E: info@oikogeneiampeka.gr http://oikogeneiampeka.gr
Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Λίγα λόγια για τον παραγωγό

Η Ιστορία μας

Τα τελευταία 20 χρόνια μας έχετε παραχωρήσει μία θέση στο τραπέζι σας. Μία θέση σε όλα αυτά τα προϊόντα που παράγουμε με σεβασμό και αγάπη προς τα ζώα και ανοίγουν έναν νέο ορίζοντα γεύσης.

Ορίζοντας που διευρύνει συνεχώς ο Γιάννης Μπέκας, με την πρότυπη μονάδα παραγωγής βουβαλινών γαλακτοκομικών προϊόντων που έχει δημιουργήσει τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Πάντα με σεβασμό στην παράδοση του ονόματος «Μπέκα» που εγγυάται τα καλύτερα προϊόντα με τα υψηλότερης ποιότητας συστατικά.

 

Η Φάρμα μας

Στις εγκαταστάσεις μας, οι οποίες απλώνονται σε μία έκταση 1.500 τ.μ. στην περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης, πραγματοποιούνται καθημερινά όλοι εκείνοι οι ποιοτικοί έλεγχοι που εγγυώνται ότι θα φτάσει στο τραπέζι σας «συσκευασμένη» η αγάπη και η εκτίμηση της Οικογένειας Μπέκα στα βουβαλινά προϊόντα.

 

Παράδοση στο Γάλα και στο Τυρί

Απολαύστε αυθεντικό βουβαλινό γάλα και προσθέστε στον διατροφικό σας χάρτη delicatessen τυροκομικά προϊόντα με την υπογραφή της Οικογένειας Μπέκα. Ένα γευστικό ταξίδι από την Κερκίνη ως τα βάθη της Ανατολής.

 

Φάρμα Μπέκα

Η αγάπη και ο σεβασμός στα βουβάλια και τα προϊόντα τους οδήγησε το 2007 στη δημιουργία της επιχείρησης στη σημερινή της μορφή (μεταποίηση βουβαλινού γάλακτος για την παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων). Η τεράστια παράδοση, άλλωστε, της οικογένειας Μπέκα πάνω στον συγκεκριμένο τομέα, που μετράει ήδη δύο δεκαετίες, είναι η καλύτερη εγγύηση για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

 

Παραδοσιακή Γεύση

Οι συνθήκες διαβίωσης των ελληνικών νεροβούβαλων είναι ιδανικές. Στην αρχαία Μακεδονική γη, στις πλαγιές του όρους Μπέλες, στις όχθες του ποταμού Στρυμόνα και της λίμνης Κερκίνης, τα κοπάδια απολαμβάνουν τις ευεργετικές ιδιότητες ενός μοναδικού υδροβιότοπου και την ειδυλλιακή τοποθεσία, ενώ, ταυτόχρονα μεγαλώνουν με τις καλύτερες φυσικές συνθήκες, βόσκοντας ελεύθερα στο καταπράσινο τοπίο.
Έτσι, παράγουν το περίφημο βουβαλινό γάλα και τα υποπροϊόντα του, τα οποία εκτός από την πλούσια θρεπτική τους αξία, αποτελούν μία γευστική επιλογή για το καθημερινό σας τραπέζι.

 

Παραδοσιακός Τρόπος

Για την οικογένεια Μπέκα, η διαδικασία εισκόμισης του γάλακτος και παραγωγής των προϊόντων αποτελεί πραγματική ιεροτελεστία, με τους αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους να αρχίζουν από το στάδιο της παραλαβής και να συνεχίζονται μέχρι το φόρτωμα των έτοιμων προϊόντων που κατευθύνονται για να κερδίσουν νέους πιστούς οπαδούς.
Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι στη μονάδα μας εφαρμόζεται σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 22.000: 2005, το οποίο αποτελεί την καλύτερη εγγύηση ότι το προϊόν που θα καταναλώσετε θα έχει άριστη ποιότητα και υψηλή θρεπτική αξία.
Ο Γιάννης Μπέκας διαθέτει, άλλωστε, όλη την απαραίτητη επιστημονική κατάρτιση, καθώς είναι απόφοιτος της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης και του ΤΕΙ Ζωικής Παραγωγής της Λάρισας. Η τεχνογνωσία αυτή σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό των εγκαταστάσεων και τα πρότυπα συστήματα επεξεργασίας εγγυάται πως η αγάπη μας για τη σωστή διατροφή μεταφέρεται σφραγισμένη στο τραπέζι σας.

 

 

Διαβάστε Περισσοτερα

Τα Προϊόντα του Παραγωγού

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Η επικοινωνία γίνεται απευθείας με τον παραγωγό.
Όνομα *
Επώνυμο *

Email *
Τηλέφωνο