Λίγα λόγια για τον παραγωγό

Στη NUTREE, παράγουμε χειροποίητα προϊόντα που συνδυάζουν υψηλή διατροφική αξία με μοναδική γεύση. Όλα μας τα παρασκευάσματα δημιουργούνται με αγνές πρώτες ύλες που μας προσφέρει η Ελληνική γη. Αφεθείτε σε ξεχωριστούς συνδυασμούς γεύσεων και αντλήστε φυσική πηγή ενέργειας που αναδεικνύει τον δημιουργικό εαυτό σας

Είμαστε ο Αναστάσης και ο Φαίδωνας, δύο φίλοι και πλέον συνεργάτες που ιδρύσαμε τη NUTREE με ένα κοινό όραμα: τη δημιουργία του πρώτου ελληνικού brand που στοχεύει να εντάξει υγιεινά σνακ από αγνές και αυθεντικές πρώτες ύλες στην καθημερινότητα όλων μας. Έχοντας ζήσει και οι δύο στο εξωτερικό βιώσαμε τη δυσκολία – και κατανοήσαμε τη σημασία – τού να διατηρείς μια ισορροπημένη διατροφή σε έντονους ρυθμούς ζωής.

Εμπνευσμένοι από τον πλούτο της Ελληνικής γης και συνδυάζοντας το πάθος μας για δημιουργία καινοτόμων γευστικών συνδυασμών, σας καλούμε να γίνετε συνοδοιπόροι σε ενα ταξίδι υγιεινών απολαύσεων. Πιστεύουμε ότι η υγιεινή διατροφή μπορεί να είναι και νόστιμη και ανυπομονούμε να μοιραστούμε τις συνταγές μας μαζί σας!

O Αναστάσης Στοφόρος είναι ο εμπνευστής του οράματος και των συνταγών της NUTREE. Εχει σπουδάσει Χημικός Μηχανικός στο UCL του Λονδίνου. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα και έχοντας αποκτήσει πολυετή εμπειρία στον τομέα των τροφίμων – και συνδυάζοντας τη μεγάλη του αγάπη για τη μαγειρική – ξεκίνησε να δημιουργεί μόνος του τις πρώτες μπάρες ενέργειας. Το 2017, μαζί με τον Φαίδωνα Μίχο, ίδρυσαν τη NUTREE, εξειδικευμένη, μοναδική, εταιρεία με αληθινά φυσικά προϊόντα υγιεινής διατροφής.

Ο Φαίδων Μίχος είναι ο άνθρωπος πίσω από το «ταξίδι» των συνταγών της NUTREE. Είναι Μηχανολόγος Μηχανικός και έκανε μεταπτυχιακό Οικονομικών Σπουδών και Διεθνών Σχέσεων στο Columbia University της Νέας Υόρκης. Καθώς έχει ασχοληθεί με τη βιώσιμη ανάπτυξη, πιστεύει ότι η υγιεινή διατροφή αποτελεί θεμελιώδη αξία της καθημερινότητάς μας και υποστηρίζει την εν-συνείδηση αυτής, στην πράξη, με την εξέλιξη της NUTREE.

 

Διαβάστε Περισσοτερα

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Η επικοινωνία γίνεται απευθείας με τον παραγωγό.
Όνομα *
Επώνυμο *

Email *
Τηλέφωνο