Μυρωμένη Βάτος – Myromeni Vatos

Μεραρχίας 59 - Σέρρες 62125 - ΕΛΛΑΔΑ E: info@myvatos.com http://www.myvatos.com
Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Λίγα λόγια για τον παραγωγό

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Οι πρώτες ύλες
Από επιλεγμένες τοπικές αγορές προμηθευόμαστε αποκλειστικά ελληνικά, εκλεκτά φρούτα και βότανα, ως πρώτη ύλη για τη δημιουργία των ποτών μας.

Η εκχύλιση
Η εκχύλιση είναι η μέθοδος, όπου τα φρούτα και τα βότανα αναμειγνύονται με φυσική καθαρή αιθυλική αλκοόλη 95%. Σε αυτή τη σχέση – χωρίς ημερομηνία λήξης – η αλκοόλη παγιδεύει, συντηρεί και ωριμάζει τους χυμούς με όλες τις ευεργετικές ουσίες, τα αιθέρια έλαια και τα αρώματα των φρούτων και βοτάνων, που μετέχουν σε αυτή. Η διαδικασία της εκχύλισης γίνεται σε δεξαμενές τοποθετημένες σε σκοτεινούς θαλάμους και διαρκεί έως 3 μήνες.

Η διήθηση
Τα εκχυλισμένα φρούτα και βότανα πρεσάρονται και διαχωρίζονται έτσι σε στερεά και υγρά. Τα υγρά φινίρονται με διαδοχικά φιλτραρίσματα, απομονώνοντας έτσι τα ιζήματα, ώστε να αποκτήσουμε τις εκχυλισμένες ουσίες στην πιο διαυγή τους μορφή.

Η συνταγή
Κάθε είδος μας αποτελείται από 12 – 20 εκχυλισμένα φρούτα και βότανα. Η μυστική συνταγή, που χαρακτηρίζει το κάθε είδος, δίνει την μοναδικότητα στο χαρακτήρα του, που το κάνει ξεχωριστό.

Το τελείωμα
Στο τελικό προϊόν η καθαρή αιθυλική αλκοόλη φτάνει κατ’ όγκο σε 18% ανά λίτρο και τα σάκχαρα στους 30° Brix. Τα σάκχαρα προέρχονται από τα φυσικά σάκχαρα των φρούτων και διάλυμα σακχάρων σε εκχυλισμένα φρούτα.

Χωρίς λήξη
Η διαδικασία της εκχύλισης φρούτου – αλκοόλης συνεχίζει να ωριμάζει στο χρόνο χωρίς ημερομηνία λήξης.

Διαβάστε Περισσοτερα

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Η επικοινωνία γίνεται απευθείας με τον παραγωγό.
Όνομα *
Επώνυμο *

Email *
Τηλέφωνο