Μυλανθός

Γεληνιάτικα Θέση Μύλος, Ξυλόκαστρο - Κόρινθος 20400 - Ελλάδα E: info@mylanthos.com.gr http://www.mylanthos.com.gr
Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Λίγα λόγια για τον παραγωγό

Θελήσαμε να αναβιώσουμε συνταγές και μυστικά από τα παιδικά μας χρόνια, γλυκιές αναμνήσεις που όλοι αναπολούμε και έτσι το 2010 δημιουργήθηκε η εταιρεία με μοναδικό κίνητρο το μεράκι και τον σεβασμό στην παράδοση.
Αποτελεί μια πρότυπη μονάδα παρασκευής παραδοσιακών γλυκών – μαρμελάδων, χρησιμοποιώντας μόνο φυσικά υλικά και εφαρμόζοντας τεχνικές που στόχο έχουν να διατηρήσουν αρώματα και γεύσεις αναλλοίωτα. Η προνομιακή της θέση στην περιοχή Μύλος στο Μελίσσι Κορινθίας σε μία έκταση 30 στρεμμάτων πλημμυρισμένη από τα άνθη των εσπεριδοειδών που διαθέτει, επιτρέπει την άμεση επεξεργασία των καρπών ακόμα και την ίδια ημέρα της συγκομιδής.

Ο συνδυασμός παραδοσιακών τοπικών γεύσεων με την εφαρμογή υψηλών προτύπων σε όλα τα στάδια των διαδικασιών της σφραγίζει την μοναδικότητα της.

Ευθύνη, Ποιότητα, Διαφάνεια, Προστιθέμενη αξία
Το όραμα της εταιρείας Μυλανθός είναι να γίνει ο ηγέτης στο σχετικό κλάδο εγχώριων τροφίμων, τύπου ντελικατέσεν και να καταστεί μια από τις πλέον σύγχρονες και αποτελεσματικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα, εφάμιλλη των καλύτερων Ευρωπαϊκών, μέσω της οποίας θα διακινούνται τα πλέον ποιοτικά προϊόντα.

Όλα τα στάδια των διαδικασιών μας από τη συλλογή, διατήρηση, μεταφορά, φύλαξη, μεταποίηση, συσκευασία, αποστολή και τελική διάθεση του προϊόντος στον Ευρωπαίο καταναλωτή είναι σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000.

Διαβάστε Περισσοτερα

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Η επικοινωνία γίνεται απευθείας με τον παραγωγό.
Όνομα *
Επώνυμο *

Email *
Τηλέφωνο