Κτήμα Κελεσίδη

Γιαννακοχώρι - Νάουσα 59200 - ΕΛΛΑΔΑ E: info@ktimakelesidi.gr www.ktimakelesidi.gr
Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Λίγα λόγια για τον παραγωγό

Το κτήμα μας

Στην καρδιά της οινοποιητικής ζώνης του Ξινόμαυρου, στο Γιαννακοχώρι Ημαθίας το «Κτήμα Κελεσίδη» παράγει ΠΓΕ Ημαθία και ΠΟΠ Νάουσα κρασιά με ιδιαίτερο μεράκι και προσωπική φροντίδα. Στο παραδοσιακό οινοποιείο μας, δημιουργούμε κρασιά από δικούς μας αμπελώνες, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας σεβόμενοι έτσι και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.
Φιλοδοξία της οικογενειακής επιχείρησης «Κτήμα Κελεσίδη» είναι η παραγωγή οίνων υψηλής ποιότητας από βιολογικά σταφύλια που θα ξεχωρίζουν για τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά τους και την ιδιαίτερη γεύση τους.
Χαρακτηριστικό του κτήματος Κελεσίδη είναι η έμφαση στην ποιότητα, το μεράκι στην διαδικασία παραγωγής και η προσωπική φροντίδα των ανθρώπων μας.

Τα κρασιά μας

Μερχάλι Ερυθρός,Αροθυμίες,Σαμπάνιτσα, Ευωδέας Ερυθρός και Ευωδέας Λευκός, από βιολογικά σταφύλια, προσφέρουν γευστικές απολαύσεις.
Οι χαμηλές στρεμματικές αποδόσεις, σε συνδυασμό με την συλλογή των σταφυλιών την βέλτιστη στιγμή για το σταφύλι, δίνουν μοναδικούς λευκούς και ερυθρούς υψηλόβαθμους οίνους με «γεμάτο» χρώμα.
Οι ερυθροί οίνοι έχουν σαν βάση το Ξινόμαυρο και είτε μονοποικιλιακοί είτε σε συνδυασμό με τις ποικιλίες Syrah και Merlot, ωριμάζουν για δώδεκα τουλάχιστον μήνες σε καπνισμένα δρύϊνα βαρέλια. Μπορούν να καταναλωθούν άμεσα ή κάποιοι εξ’ αυτών μπορούν να περιμένουν έως και δέκα χρόνια πλουτίζοντας άρωμα και γεύση. Ο λευκός οίνος με ιδιαίτερο χαρακτήρα, από Mαλαγουζιά, καταναλώνεται σχετικά φρέσκος, έως και 26 μήνες από την εμφιάλωση.

Διαβάστε Περισσοτερα

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Η επικοινωνία γίνεται απευθείας με τον παραγωγό.
Όνομα *
Επώνυμο *

Email *
Τηλέφωνο