Φλώρινας Δινάκη

Παπαγιάννης - Φλώρινα ΤΚ 53100 - ΕΛΛΑΔΑ E: info@florinas-dinaki.gr http://www.florinas-dinaki.gr/index.php
Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Λίγα λόγια για τον παραγωγό

Φλώρινας Δινάκη

Η βιομηχανία αναψυκτικών βρίσκεται στο Ν. Φλώρινας και σε υψόμετρο 670 μέτρα ανατολικά της πόλης και σε απόσταση από αυτήν 10 χιλιόμετρα (χωριό Παπαγιαννης). 

Η ενασχόλησή μας με το αντικείμενο του αναψυκτικού ξεκινά από το 1971 (μέτοχοι ομοειδούς επιχείρησης). Το 1983 δημιουργείται η επιχείρηση από τον Λάζαρο και Δημήτριο Δινάκη η οποία σήμερα λειτουργεί ως Αφοι Δ.Δινάκη. Ο.Ε. 

Η μακρόχρονη εμπειρία σε συνδυασμό με το πανελλήνια γνωστό ξινό νερό ( φυσικώς ανθρακούχο) αλλά και με τους Ελληνικούς χυμούς έχει σαν αποτέλεσμα την άριστη ποιότητα και την μοναδική γεύση. Το μεράκι και η αγάπη για τα αναψυκτικά, μας έχουν δώσει μια γκάμα αρκετά πλήρη σε ό, τι αφορά τις απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού. 

Παραγωγική διαδικασία 
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η παραγωγή είναι ελεγχόμενη με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν υποθηκευμένα προϊόντα και αυτά να φτάνουν στον καταναλωτή πάντα φρέσκα. Παράλληλα δε γίνεται υπεράντληση νερού και γενικά δεν υπάρχει η μαζική παραγωγή με την μορφή που την εννοούμε σήμερα. 

Παραγωγή φιαλών P.E.T. 
H παραγωγή φιαλών P.E.T. γίνεται στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου. Καθημερινά προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε, σεβόμενοι πάντα το καταναλωτικό κοινό το οποίο εμπιστεύεται τα αναψυκτικά μας.

Διαβάστε Περισσοτερα

Τα Προϊόντα του Παραγωγού

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Η επικοινωνία γίνεται απευθείας με τον παραγωγό.
Όνομα *
Επώνυμο *

Email *
Τηλέφωνο