δυό δυό

Γ.Βερίτη 48 - Χίος 82132 - ΕΛΛΑΔΑ E: volpharm@hol.gr http://www.dyodyo.gr
Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Λίγα λόγια για τον παραγωγό

Κλινική μελέτη για το διαβήτη
Οι χειροποίητες καραμέλες dyo dyo έχουν μελετηθεί κλινικά για το κατά πόσο μπορούν να καταναλωθούν από άτομα που πάσχουν από διαβήτη. Στη μελέτη αυτή, η οποία έλαβε χώρα στο νοσοκομείο «Υγεία», αποδείχθηκε ότι ο γλυκαιμικός δείκτης ήταν 3,50 φορές περίπου κατώτερος από το χαμηλότερο standard της διεθνούς βιβλιογραφίας (το οποίο είναι <55). Παράλληλα διαπιστώθηκε ότι το γλυκαιμικό φορτίο ήταν 10 φορές περίπου μικρότερο από το χαμηλότερο standard της διεθνούς βιβλιογραφίας (το οποίο είναι <11). Εξίσου σημαντικό ήταν ότι οι ασθενείς που κατανάλωσαν 25 γραμμάρια από τις καραμέλες dyo dyo δεν παρουσίασαν κανένα γαστρεντερικό πρόβλημα κάτι που είναι σύνηθες φαινόμενο μετά από την κατανάλωση γλυκαντικών ουσιών.

Η νοοτροπία
Στον αντίποδα της σκέψης φτιάχνω απλά ένα προϊόν και το διοχετεύω στην αγορά, η Κ.S.A. κατασκευάζει προϊόντα μόνο όταν αξίζει να υπάρχουν. Πως γίνεται αυτό; Mε το συνεχή πειραματισμό πάνω σε καινούργια υλικά και γεύσεις. 

Κάποιες φορές τα πειράματα είναι αμέτρητα και κρατούν πάνω από χρόνο, ακόμη και δυο. Μπορεί κάποιος να το διαπιστώσει εύκολα δοκιμάζοντας όλες τις γεύσεις dyo dyo. Η προσωπική δοκιμή της γεύσης μιας καραμέλας dyo dyo αφηγείται καλύτερα αυτό που θέλουμε να διατυπώσουμε εμείς με τα λόγια…

Το όραμα
Κάθε χειροποίητη καραμέλα της K.S.A. και….βραβείο. Έτσι απλά!

7 βραβεία μέσα σε 2 χρόνια!
Η K.S.A. κατέχει ένα μοναδικό ρεκόρ για νεοεμφανιζόμενη (start-up) ελληνική επιχείρηση στο χώρο της χειροποίητης καραμέλας. Μέσα σε 2 χρόνια βραβεύτηκαν με 7 βραβεία και οι 7 γεύσεις της σειράς dyo dyo (μαστίχα, μαστίχα-μέντα, λεμόνι, περγαμόντο, πορτοκάλι, μανταρίνι Χίου, φράουλα) και μάλιστα σε τρεις διαφορετικούς διαγωνισμούς. Παράλληλα στις αρχές του 2016 η K.S.A. βραβεύτηκε από το επιμελητήριο Χίου για την ποιότητα των προϊόντων της και την εξωστρέφεια της.

Διαβάστε Περισσοτερα

Τα Προϊόντα του Παραγωγού

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Η επικοινωνία γίνεται απευθείας με τον παραγωγό.
Όνομα *
Επώνυμο *

Email *
Τηλέφωνο