Λίγα λόγια για τον παραγωγό

Μια οικογενειακή ιστορία που ξεκινάει το 1980…

 

…όταν η οικογένεια Χρυσανθίδη άνοιξε το πρώτο της μικρό οικογενειακό εργαστήρι – κατάστημα στη Νέα Καρβάλη Καβάλας, φτιάχνοντας τους περίφημους κουραμπιέδες με την πατροπαράδοτη γεύση μιας σπιτικής συνταγής. Χρόνο με τον χρόνο η οικογένεια και οι πρώτοι συνεργάτες της πειραματίστηκαν, δοκίμασαν, απέρριψαν, αλλά τελικά δημιούργησαν μια σημαντική σε πλήθος και ποιότητα γεύσης γκάμα, εφάμιλλη των καλύτερων ζαχαροπλαστείων της εποχής. Ταυτόχρονα η πελατεία και η φήμη για τα προϊόντα της εταιρίας άρχισαν να ξεφεύγουν από τα όρια του νομού. Έτσι, σε σύντομο χρονικό διάστημα μετατρέπεται σε μια σύγχρονη δυναμική μονάδα παραγωγής προϊόντων αρτοποιίας & ζαχαροπλαστικής.

 

Σήμερα η εταιρία στεγάζεται σε κτιριακές εγκαταστάσεις 5.000 τμ, ενώ διαθέτει σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό.

 

Όλες οι πρώτες ύλες είναι πιστοποιημένες και πάντοτε η επιλογή τους γίνεται με το κριτήριο της ποιότητάς τους με την διαβεβαίωση των συνεχών ελέγχων ασφάλειας τροφίμων του πρότυπου FSSC 22000.

 

Ταυτόχρονα συνεχίζει να επενδύει στην αναβάθμιση των γραμμών παραγωγής, την βελτίωση των διαδικασιών και την επιλογή των καταλληλότερων υλικών συσκευασίας.

 

Οι παραπάνω ευλαβικά ακολουθούμενες διαδικασίες μαζί με τους ανθρώπους και τις πατροπαράδοτες συνταγές που περνούν από γενιά σε γενιά, αποτελούν τις βάσεις για την ολοκληρωμένη και συνεχή προσπάθεια της Βικελίδης-Χρυσανθίδης ΑΒΕΕ να προσφέρει αγνά και ποιοτικά προϊόντα Άρτου και ζαχαροπλαστικής με βασικότερο από αυτά τον παραδοσιακό χειροποίητο κουραμπιέ Νέας Καρβάλης, με ολόκληρα αμύγδαλα.  Σήμερα, και με συνεχόμενες παρουσίες της εταιρείας σε διεθνείς εκθέσεις τροφίμων,  οι χειροποίητοι κουραμπιέδες Χρυσανθίδη βρίσκονται στα ράφια των μεγαλύτερων αλυσίδων τροφίμων σε πάνω από 30 χώρες παρουσιάζοντας το ελληνικό αυτό παραδοσιακό προϊόν ως ένα premium γλυκό.

 

Το όραμά μας είναι να ακολουθούμε καινοτόμους δρόμους και να λανσάρουμε πρωτοποριακά για τα δεδομένα της αγοράς προϊόντα, χωρίς να ξεχνάμε τις πατροπαράδοτες συνταγές, προσφέροντας πάντα άριστη ποιότητα σε υπηρεσίες και προϊόντα.

 

Όλα βασίζονται στις αξίες της εταιρίας:

  • Κορυφαία ποιότητα στις πρώτες ύλες, στα προϊόντα, στις υπηρεσίες μας
  • Σεβασμός & ειλικρίνεια στους πελάτες μας
  • Άμεση και αποτελεσματική  εξυπηρέτηση

 

Πάνω σε αυτά, χτίστηκε το μεγαλόπνοο όραμα της εταιρίας. Από την έναρξη της λειτουργίας της έως και σήμερα, η εταιρία κέρδισε το στοίχημα της ποιότητας προσφέροντας αγνά παραδοσιακά προϊόντα από άριστα υλικά, που με το πατροπαράδοτο μεράκι προσφέρουν μοναδικές γεύσεις.

 

 

 

Διαβάστε Περισσοτερα

Τα Προϊόντα του Παραγωγού

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Η επικοινωνία γίνεται απευθείας με τον παραγωγό.
Όνομα *
Επώνυμο *

Email *
Τηλέφωνο