Άρωμα Όθρυς

Ξηριά - Αλμυρός 37100 - ΕΛΛΑΔΑ E: aromaothris@gmail.com http://www.aroma-othris-votana.gr
Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Λίγα λόγια για τον παραγωγό

Η ασχολία και η εμπειρία χρόνων αλλά και η αγάπη για τη φύση είχαν ως αποτέλεσμα την ίδρυση της επιχείρησής μας. Το Άρωμα Όθρυς είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής, συλλογής, τυποποίησης και εμπορίας αρωματικών φυτών και βοτάνων.

Τα προϊόντα μας ξεχωρίζουν για την ποιότητα τους και το ασύγκριτο άρωμα τους αφού καλλιεργούνται ή συλλέγονται από τις ορεινές και ημιορεινές περιοχές των βουνών της Ελλάδος (Όθρυς, Πήλιο, Κίσσαβος, Δίρθης).

Κάθε προϊόν συλλέγεται με τα χέρια, κατεργάζεται με απόλυτα φυσικές διαδικασίες και συσκευάζεται επίσης με τα χέρια σε αεροστεγείς συσκευασίες, ώστε να διατηρούνται αναλλοίωτα τα πολύτιμα οργανοληπτικά τους χαρακτηριστικά.

 

                                                  Εταιρική Ταυτότητα

 

Στόχος. Στόχος ήταν να δημιουργήσουμε ένα σήμα που θα παραπέμπει με έξυπνο τρόπο στη φύση, στα φυσικά προϊόντα, στη συλλογή από ορεινές περιοχές, αλλά και στο τελικό προϊόν και τη χρήση του –κατά βάση- σαν ζεστό ρόφημα.

Η ιδέα. Ένα φλιτζάνι-φύλλο που μέσα του θα βρεις όλες τις ορεινές γεύσεις και μυρωδιές!
Μια πρωτότυπη προσέγγιση των βασικών στοιχείων-συμβόλων σε ένα κολάζ-σύμπλεγμα: φύλλο, βουνό, φλιτζάνι.
Επιλέξαμε να σχεδιάσουμε ένα σήμα με ισοπαχείς γραμμές, θέλοντας να δώσουμε την αίσθηση του προϊόντος που συλλέγεται από τη φύση με φυσικές διαδικασίες, με προσοχή, ακρίβεια και τακτικότητα.

Για την πρώτη ανάγνωση, ως κεντρικό σύμβολο διαλέξαμε το σχήμα του φύλλου. Το φύλλο συμβολίζει απόλυτα τη φύση αλλά και το φυσικό προϊόν. Το πράσινο χρώμα είναι το χρώμα του φύλλου, του φυσικού τοπίου και του βουνού.

Σε δεύτερη ανάγνωση διακρίνουμε το παιχνίδι με τις ίνες του φύλλου που μεταμορφώνονται σε 2 βουνοκορφές. Σε δεύτερη ανάγνωση επίσης, βλέπουμε και τη διαφορετική υπόσταση του φύλλου που μπορεί να αναγνωστεί και ως φλιτζάνι, με το κοτσάνι να μεταμορφώνεται σε λαβή.

Τα λευκά τρίγωνα σχηματίζουν τις χιονισμένες κορυφές των βουνών. Συμπληρωματικά χρησιμοποιήθηκαν και οι γραμμές επάνω από το φύλλο που συμβολίζουν τον ζεστό μυρωδάτο καπνό που αχνίζει πάνω από την κούπα δίνοντας και μια αίσθηση λεπτής γεύσης και μυρωδιάς.

Διαβάστε Περισσοτερα

Τα Προϊόντα του Παραγωγού

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Η επικοινωνία γίνεται απευθείας με τον παραγωγό.
Όνομα *
Επώνυμο *

Email *
Τηλέφωνο