Aloades

Όσσα - Θεσσαλία - ΕΛΛΑΔΑ E: info@aloades.com https://aloades.com/gr/
Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Λίγα λόγια για τον παραγωγό

Η Ιστορία Μας

Αλωάδες είναι η premium σειρά της εταιρείας Besios Limited, το όνομα της οποίας προέρχεται από τον μύθο των Αλωάδων της αρχαίας Ελληνικής μυθολογίας.

Αρχαία Ελληνική γη. Βουνά, πεδιάδες, ποτάμια, θάλασσα, νησιά. Θεοί, ημίθεοι, Τιτάνες, Γίγαντες, συνθέτουν το ψηφιδωτό του μύθου και της αλήθειας της. Συνύπαρξη ήρεμη μα και ζοφερή. Γιγαντομαχία… Ορόσημο στο μύθο για την αποκατάσταση της γαλήνης στο σώμα της μητέρας Γης. Γίγαντες, υπερφυσικά όντα με θεϊκή καταγωγή, γεννημένοι από το σώμα της Γης, όταν έσταξε πάνω του αίμα από την πληγή του Ουρανού. Μοιραία η σύγκρουση με τους Ολύμπιους θεούς. Με γιγάντια δύναμη, μετακινούσαν βουνά, με πρωτεργάτες τους Αλωάδες, Ώτο και Εφιάλτη, να φτάσουν τα ιερά παλάτια του Ολύμπου. Πήλιο πάνω στην Όσσα, και τα δύο μαζί, μάζα από βράχια, χώμα, δένδρα και νερά, όγκος δυσθεώρητος, ύψωσαν να μπουν στο θρόνο του Δία. Η τιμωρία των θεών σφοδρή. Κεραυνός τους σάρωσε και σκόρπισε τα μέλη τους σε ολόκληρη τη χώρα.

Η καρδιά τους στην Όσσα, τα άκρα τους στη Χαλκιδική και στα νησιά του Αιγαίου, όπου συμπαρέσυραν στα Τάρταρα το ιερό δένδρο της ελιάς. Τα όρη Πήλιο, Όσσα και Άθως, οι νήσοι Λήμνος και Νίσυρος, είναι σύμφωνα με το μύθο Γίγαντες, που μεταμορφώθηκαν σε βουνά με στοργή από τη μητέρα τους τη Γη.

Η ίδια μητέρα Γη, φιλοξενεί αιώνες τώρα στα σώματα των γιγάντιων παιδιών της τους ελαιώνες μας, που αναστήθηκαν από τα πετρωμένα σώματά τους. Δένδρα ιερά, ανθεκτικά, θαραλέα στους πρόποδες της Όσσας και στη χερσόνησο της Χαλκιδικής, συνεχίζουν το μύθο από τον καρπό στο πολύτιμα φροντισμένο ελαιόλαδό μας.

 

Ωφέλη Υγείας:

1. Ενισχύει το Ανοσοποιητικό Σύστημα

Περιέχει υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών, πολυφαινόλες και καροτενοειδή.
2. Βοηθάει στην Πρόληψη Ασθενειών
Αποτρέπει την εξασθένιση των γνωστικών λειτουργιών του εγκεφάλου και προλαμβάνει ασθένειες όπως η νόσος Alzheimer.
3. Φυσικό Παυσίπονο
Δρα ως φυσικό παυσίπονο περιέχοντας ουσίες που έχουν αντιφλεγμονώδη δράση.
4. Πρόληψη Καρδιαγγειακής Νόσου, Διαβήτη Καρκίνου
Τα μονοακόρεστα λιπαρά οξέα σε συνδυασμό με τα αντιοξειδωτικά που περιέχει βοηθούν στη μακροζωία.
5. Προστασία των Οστών
Η συστηματική κατανάλωση ελαιολάδου προλαμβάνει την απώλεια οστικής μάζας.
6. Χαμηλότερη Πίεση
Πολυάριθμες μελέτες έχουν καταδείξει ότι καθημερινή κατανάλωση ελαιολάδου συμβάλλει στη μείωση της αρτηριακής πίεσης.

 

Η Δέσμευσή Μας

Ως εταιρεία, συνεχίζουμε τη μετάδοση της μεγάλης μας κληρονομιάς. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ανεκτίμητο προϊόν, υπήρχε πάντα στην οικογένειά μας. Με ρίζες απ’ το Πήλιο και τη Θεσσαλία, τα ελαιοπερίβολα των παππούδων μας ανέθρεψαν τις οικογένειές μας. Για την εταιρεία μας το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο είναι ζωντανή προσφορά της φύσης στον άνθρωπο. Κάθε δένδρο είναι κι ένας ξεχωριστός συνεργάτης, μέσα από το οποίο αναδεικνύεται το προϊόν μας ως κορυφαίο διατροφικό στοιχείο. Δεσμευόμαστε λοιπόν για τη συνέπεια, τον επαγγελματισμό και με εγγύηση την τεχνογνωσία μας, τις αυστηρότατες προδιαγραφές που εφαρμόζουμε, αλλά και την πολυετή εμπειρία μας, δημιουργούμε μοναδικές φιάλες εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου.

Διαβάστε Περισσοτερα

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό

Η επικοινωνία γίνεται απευθείας με τον παραγωγό.
Όνομα *
Επώνυμο *

Email *
Τηλέφωνο